“Життя змінилось”: продюсер Ясинський пояснив, чому Оля Полякова копіює стиль і творчість Тіни Кароль

Відомий український продюсер Михайло Ясинський висловився про критику через те, що його колега Оля Полякова почала копіювати Тіну Кароль. Чоловік пояснив, що сталось

Творчість та образ Олі Полякової, відомої української співачки, за спостереженнями публіки, останнім часом почав нагадувати сценічне амплуа її колеги Тіни Кароль. Хай там як, але сама артистка на критику користувачів мережі не відповідає. Втім, її продюсер Михайло Ясинський вирішив пояснити, що сталось і чому його підопічна так різко змінила стиль.

Полякова копіює Тіну Кароль

Відома українська співачка Оля Полякова завжди у всіх асоціювалась із веселою артисткою, здатною підняти настрій та підбадьорити навіть у найважчі життєві моменти. Втім, не так давно знаменитість забула про власні “шльопки” та стала надзвичайно серйозною та навіть чуттєвою. Шанувальники зірки, звісно, одразу помітили зміни та почали цікавитись, чому стиль Полякової став схожим на творчість Тіни Кароль.

Михайло Ясинський пояснив зміни у творчості та сценічному образі Олі Полякової

За словами зіркового продюсера Ясинського, який співпрацює з Суперблондинкою, ніякої комерції та піару у діях Олі Полякової немає. Знаменитість у новому випуску подкасту зі своїм колегою, журналістом Славою Дьоміним, пояснив, що відома українська співачка почала виступати та писати по-новому, адже змінились часи та вимоги до артистів.

Ба більше, зазначив Михайло Ясинський, його підопічна аж ніяк не змінилась – навпаки, змінився світ та ситуація навколо неї, а от сама артистка залишилась такою, як і була. За словами Михайла Ясинського, шанувальники знаменитості приходять на її концерти та отримують і веселі пісні у перекладі, і сучасну творчість, сповнену сумом і тугою.

Михайло Ясинський пояснив, чому останнім часом творчість Олі Полякової стала іншою

Крім того, підсумував Михайло Ясинський, ні в нього, ні в продюсерського центру не було мети зробити з Олі Полякової маркетинговий проєкт. Знаменитість запевнив, що таким чином зірка просто розкриває свій потенціал, а її команда допомагає їй у цьому.