“Хочу розповісти всім”: Даша Астаф’єва повідомила про втрату члена родини через халатність спеціалістів

Відома українська співачка та модель Даша Астаф'єва повідомила про горе у власній родині. Знаменитість розповіла, як через недбалість лікарів втратила члена сім'ї

Даша Астаф’єва, відома українська співачка, модель та блогерка, давно завоювала шалену популярність. Саме тому шанувальники знаменитості цікавляться не лише її творчістю, але й особистим життям. Зірка активно веде власну сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де нещодавно поділилась жахливою історією. Астаф’єва розповіла, як у ветеринарній клініці через недбалість лікарів помер її собака Чіча.

Знаменитість ніколи не приховувала, що дуже любить тварин, а померлий пес зірки був для неї надзвичайно важливим. Даша Астаф’єва ніжно називала його власним синочком і піклувалась про свого домашнього улюбленця. Нещодавно песик захворів, тому артистка вирушила з ним до ветеринарної лікарні, втім звідти Чіча вже не повернувся.

Даша Астаф'єва повідомила про втрату члена родини через недбалість лікарів
Даша Астаф’єва повідомила про втрату члена родини через недбалість лікарів

На особистій Інстаграм-сторінці відома українська артистка, не розкриваючи подробиць, розповіла, що разом зі своїм собакою вона прийшла до ветлікарні, де його і не стало. Знаменитість зазначила, що наразі вона не може розкрити всіх подробиць, але обов’язково розповість про те, що сталось. Астаф’єва зізналась, що вважає нелюдами лікарів, через яких помер її собака. Крім того, артистка назвала клініку, в якій усе сталось – ветклініка Долецьких.

Астаф’єва зізналась, що раніше вона постійно рекомендувала це місце всім, адже завжди користувалась послугами спеціалістів цього закладу. Втім, додала артистка, нещодавно сталась просто жахлива ситуація, в якій лікарі з ветклініки поставились до свого чотирилапого пацієнта халатно та навіть жорстоко.

Даша Астаф'єва розповіла про прикрий інцидент, через який втратила свого собаку
Даша Астаф’єва розповіла про прикрий інцидент, через який втратила свого собаку

Врешті, знаменитість закликала всіх своїх підписників відмовитись від послуг спеціалістів із цього закладу, аби не наражати своїх тварин на небезпеку.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.