Позитив розсекретив ім’я жінки, яка зіпсувала його стосунки з Потапом: до цього вони були найкращими друзями

Відомий український музикант Олексій Завгородній висловився про дружбу зі своїм колегою Олексієм Потапенком та зізнався, хто насправді міг зіпсувати їхні стосунки

Олексій Завгородній, відомий український музикант, у нещодавньому інтерв’ю розповів про стосунки зі своїм близьким другом Олексієм Потапенком. За словами Позитива, їхні взаємини могли погіршитись після його розлучення з колишньою дружиною Анною. Річ у тім, що зіркова екскохана – найкраща подруга Насті Каменських, дружини Потапа.

Завгородній про дружбу з Потапом

У новому випуску шоу “Ближче до зірок” Олексій Завгородній зізнався, що останнім часом його 20-річна дружба з Потапом неабияк погіршилась. За словами знаменитості, річ не лише у відсутності спільних концертів і карантині через коронавірус. Позитив впевнений, що стосунки з другом могли погіршитись після його розлучення з Анною Андрійчук, першою дружиною та найкращою подругою Насті Каменських.

Олексій Завгородній висловився про дружбу з Потапом та зізнався, чому вона погіршилась
Олексій Завгородній висловився про дружбу з Потапом та зізнався, чому вона погіршилась

За словами Позитива, останні місяці вони з колишнім найкращим другом можуть обмінятись короткими фразами та питаннями про те, як справи. Втім, далі спілкування не заходить. Завгородній пояснив, що образ ні в кого немає, але життя склалось так, що вони з Потапом більше не такі близькі, як були раніше.

Олексій Завгородній також вирішив пояснити, що причини погіршення стосунків ні він, ні Потап вголос не пояснювали. Проте, впевнений артист, кожному зрозуміло без зайвих слів, що саме стало причиною такого неочікуваного повороту.

Олексій Завгородній висловився про дружбу з Потапом та зізнався, чому вона погіршилась
Олексій Завгородній висловився про дружбу з Потапом та зізнався, чому вона погіршилась

Що стосується особистого життя відомого українського музиканта Олексія Завгороднього зараз, то артист, за особистим зізнанням, не самотній. Раніше Позитив розповідав, що він перебуває у серйозних та міцних стосунках, але імені своєї обраниці розкривати наміру не має. Втім, у мережі активно шириться інформація про те, що знаменитість зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич, з якою у парі брав участь у шоу “Танці з зірками”.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.