Дмитро Комаров залишив у минулому експедиції за кордоном: “Відтепер виключно в Україні”

Відомий український ведучий і любитель екстремальних подорожей Дмитро Комаров повідомив, що відтепер роз'їжджатиме з експедиціями виключно Україною

Дмитро Комаров, відомий український блогер і телеведучий, багато років тому завоював популярність на вітчизняному телебаченні. Знаменитість починав кар’єру екстремального мандрівника багато років тому. За свою довгу кар’єру Комаров встиг стати буквально втіленням безстрашності та сміливості. Втім, нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість повідомив про завершення кар’єри.

Комаров подорожує тільки Україною

Відомий український телеведучий особливо запам’ятався завдяки своїй авторській програмі “Світ навиворіт”. У рамках проєкту Дмитро Комаров побував у неймовірно великій кількості країн та міст, де опинявся у найекстремальніших ситуаціях, деякі з яких навіть загрожували його життю. Втім, з кожного випадку знаменитість виходив неушкодженим та здоровим.

Телеведучий Дмитро Комаров повідомив, що відтепер він подорожуватиме тільки Україною
Телеведучий Дмитро Комаров повідомив, що відтепер він подорожуватиме тільки Україною

Тепер, написав ведучий на своїй Інстаграм-сторінці, він подорожуватиме виключно Україною. За словами знаменитості, 2022 рік він присвятив документуванню військових подій. Тепер, зізнався Дмитро Комаров, у нього з’явилось бажання показувати всім не лише, що відбувається на фронті. Ведучий пояснив, що відтепер у його кар’єрі починається новий етап – він зніматиме звичайне життя українців у часи повномасштабної війни.

“Впродовж 13 років існування проєкту “Світ навиворіт” я робив та знімав відкриття по всьому світу. Зараз Україна та українці стали відкриттям для світу”, – написав Дмитро Комаров у своєму блозі в соцмережі Інстаграм.

Телеведучий Дмитро Комаров повідомив, що відтепер він подорожуватиме тільки Україною
Телеведучий Дмитро Комаров повідомив, що відтепер він подорожуватиме тільки Україною

До слова, як Дмитро Комаров бачить свою кар’єру після перемоги та завершення повномасштабної війни, невідомо. У новому дописі знаменитість не пояснив, чи назавжди відмовляється від закордонних подорожей, чи лише у найважчі для рідної країни часи. Хай там як, але наразі відомо, що найближчим часом ведучий буде тішити фанатів експедиціями з різних куточків України.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко вразила округлим животиком у супер обтислій сукні: можливо вагітна вчетверте? (ФОТО)

Материнство — одне з тих багатогранних понять, яке стає невичерпним джерелом щастя для багатьох жінок. Навіть для тих, хто вже має кількох дітей і перетнув 40-річний вік, навіть коли в країні війна.

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.