10 років самотності: чому Тіна Кароль не вийшла заміж вдруге і чи мала вона коханців після Євгена Огіра

Українська співачка Тіна Кароль стала вдовою у 28 років. Вже протягом 10 років артистка залишається самотньою і не впускає у своє життя чоловіків.

Тіна Кароль – одна з найуспішніших співачок української естради. Вона досягла неабияких висот у кар’єрі та в особистому житті Тіни не все так добре. Тіна Кароль вийшла заміж у 2008 році за свого продюсера Євгена Огіра. Невдовзі у них народився син Веніамін.

Як виглядав чоловік Тіни Кароль Євген Огір

Та сімейне щастя було недовгим, адже у 2013 році чоловік Кароль помер від онкологічної хвороби. Співачка дуже важко переживала втрату чоловіка. Вона взяла творчу паузу і знову почала виходити на сцену лише через рік. Тоді Тіна з’явилася вже у зовсім новому образі: сумні очі та червона помада, яка відволікає від тих сумних очей. Пісні Кароль присвячувала своєму чоловіку.

Чому Тіна Кароль не вийшла вдруге заміж і чи мала вона коханців після Євгена Огіра

Вже пройшло 10 років з того часу, як Кароль втратила чоловіка. З того часу співачка не впустила в своє життя жодного чоловіка. Та чи дійсно це так, чи Кароль зробила свою скорботу частиною сценічного образу?

Багато років підряд Кароль говорила в усіх інтерв’ю, що не може забути чоловіка та впустити в своє життя когось іншого. Співачка запевняла, що в її житті тепер є лише один чоловік – її син Веніамін, а всю себе вона присвячує творчості. У 2019 році Кароль в інтерв’ю Каті Осадчій зізналася, що інколи в її житті трапляються миттєві романи з чоловіками та нічого серйозного вона з ними не планує.

Чому Тіна Кароль не вийшла вдруге заміж і чи мала вона коханців після Євгена Огіра

Лише у 2021 році, через 8 років після смерті Огіра, співачка вперше заявила, що тепер її серце відкрите для нових стосунків. Тіна зізналася, що наразі готова впустити в своє життя чоловіка. Ба більше, Кароль мріє ще раз стати мамою і народити донечку. Та навіть після тієї заяви в житті Тіни так і не з’явився чоловік. Співачка продовжує бути самотньою.

Сама Тіна не приховує, що має складний характер і є зовсім не сімейною людиною. Всю себе вона віддає творчості, тож не дивно, що їй не вистачає часу на особисте життя.