40-річний син Таїсії Повалій перебуває нині не в Києві: за мамою до московії Денис теж не подався

Про Таїсію Повалій сказано вже багато. Жінка мешкає в росії, прославляючи країну-агресорку. А куди після повномасштабного вторгнення подівся її син Денис?

Звісно, Денис Повалій не засудив зрадницьку поведінку матері. Здається, навіть гордий з того, що робить жінка – не лише співає, але й висловлює дифірамби на адресу окупантів, оббріхуючи рідну батьківщину.

Денис Повалій підшукує роботу в Іспанії

Після того, як на подвір’я мами Таїсії впала російська бомба, в жінки почалися проблеми з психікою. Повалій з Ліхутою всіма правдами та неправдами вивезли літню жінку до москви, хоч як вона не пручалася. А вже там до справи взялися психіатри.

На диво, 40-річний син Денис не подався до країни аква-фреш услід за мамою та її благовірним Ігорем Ліхутою. Чоловік із родиною опинився на такому ненависному його матусі Заході. Він мешкає у Валенсії.

Денис Повалій з дружиною

Схоже, матусиних заробітків для безбідного життя бракує, то зірковий нащадок опублікував резюме про пошук роботи. У своєму акаунті на Linkedin Денис пропонує послуги як музиканта, вокаліста, так і композитора-пісняра.

Дивно, що зірковий нащадок у всьому підтримував свою матір, народну артистку Інгушетії. А тут раптом лайкнув публікацію, в якій йшлося про пошук хостів для українців, яких нова батьківщина Таїсії Повалій зігнала з насиджених місць, перетворивши на біженців та злиднів.

Коли сину Дениса Повалія було 2 роки, йому поставили невтішний діагноз

Схоже, вдалині від України Денису трішки розвиднилося. Він частенько сумує за рідним краєм, викладаючи світлини з рідного Києва. Якщо раніше закликав до миру і був проти побажань смерті ворогам, то нині постить в мережі вже слова про перемогу.

Хоча повного усвідомлення дійсності, здається, у голові Повалія поки не відбулося, адже, вітаючи матір із днем народження, він зазначив, що любить її попри те, що про неї кажуть, і що вона робить.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.