Ольга Фреймут поскандалила в Мережі через фото своєї 17-річної доньки Злати: “Самокритично, але згодна”

Відома українська телеведуча і експертка з етикету Ольга Фреймут забула про манери і вступила в словесну перепалку з хейтерами своєї доньки Злати Мітчелл.

Злата Мітчелл – старша донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут від британця Ніла Мітчелла, за якого Фреймут так і не вийшла заміж. З раннього дитинства Злата була у центрі уваги, а її зіркова мама привчала її до публічності та медійності. Так, дівчинка неодноразово з’являлася з Фреймут на різних світських заходах та зйомках, а у віці 10 років Злата стала учасницею танцювального проєкту “Танцюють всі”.

Фреймут познайомилась з хлопцем своєї дочки та поділилась враженнями
Ольга Фреймут поскандалила в Мережі через фото своєї 17-річної доньки Злати

Коли Златі було 15 років, вона поїхала у США на навчання. Варто відзначити, що з віком донька Фреймут перетворилася з милого янголятка у яскраву і ефектну дівчину. Цікаво, що Злата не схожа на свою маму ні зовні, ні за манерами. Дівчина любить відкритий одяг, яскравий макіяж та час від час вражає публіку провокативною поведінкою. Саме тому дівчину регулярно хейтять у Мережі і пишуть їй негативні коментарі у її Інстаграм-блозі.

Як виглядає дочка Ольги Фреймут
Ольга Фреймут поскандалила в Мережі через фото своєї 17-річної доньки Злати

Так, нещодавно Злата опублікувала новий знімок у Мережі, який в черговий раз почали активно хейтити. Дівчина зробила селфі в автомобілі, де позувала, надувши губи. В коментарях відразу почали писати, що дівчина не надто красива. Та мама Злати Ольга Фреймут вирішила відповісти на один із коментарів і назвала коментатора потворою.

Ви про себе? Самокритично, але згодна. Ви – потвора

, – написала Фреймут.

Ольга Фреймут поскандалила в Мережі через фото своєї 17-річної доньки Злати
Ольга Фреймут поскандалила в Мережі через фото своєї 17-річної доньки Злати

Варто відзначити, що після цього Злата Мітчелл видалила це фото зі свого Інстаграм-блогу.

Варто відзначити, що Ольга Фреймут завжди заступалася за свою доньку. Телеведуча запевняє, що дівчинка тільки формує свій світогляд, тому може себе проявляти по-різному. Ольга Фреймут засуджує тих людей, які пишуть негативні коментарі в адресу дітей в соціальних мережах.

Нагадаємо, крім Злати Мітчелл Ольга Фреймут має ще двох дітей, яких народила у шлюбі з генеральним продюсером Нового каналу Володимиром Локотком.

Популярне

Схожі статті

Ймовірний бойфренд Ірини Горової молодший за її доньку: як виглядає хлопець, який нарешті замінив Потапа

Останнім часом поширюються чутки щодо Ірини Горової. Подейкують, що колишня дружина Потапа знайшла собі нове кохання. Бойфренд продюсерки начебто на 20 років молодший.

На святковий стіл готую швидку закуску: змішую 3 інгредієнти та складаю у тарталетки – гості нахвалюють

Якщо треба приготувати швидку й недорогу закуску нашвидкуруч, спробуйте поєднати моркву з сиром. Сир можете брати будь-який – твердий, плавлений або підкопчений.

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.