Ще не розлучився, а вже закрутив роман: стало відомо, коли насправді Остапчук почав стосунки з Полтавською

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук за своє життя двічі був в офіційному шлюбі. Наразі артист будує стосунки з молодою медійницею з Києва

Володимир Остапчук та його нова обраниця Катерина Полтавська стали справжніми зірками українського шоубізнесу ще до того, як офіційно підтвердили свої стосунки. Знаменита пара довгий час крутила таємний роман, хоча на особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм вони постійно ділились натяками на те, що насправді разом.

Хай там як, але реальна дата початку стосунків Володимира Остапчука та київської медійниці Катерини Полтавської довгий час залишалась у таємниці. Знаменитості, які люблять активно спілкуватись зі своїми шанувальниками у своїх Інстаграм-блогах, час від часу тонко натякали на те, коли закрутили роман. А тепер дівчина українського шоумена випадково розкрила, коли в їхніх з Остапчуком стосунках був особливо романтичний період шикарних подарунків.

Катерина Полтавська випадково розсекретила, коли приблизно почала стосунки з Остапчуком
Катерина Полтавська випадково розсекретила, коли приблизно почала стосунки з Остапчуком

Так, на своїй Інстаграм-сторінці Катерина Полтавська відповіла на запитання про те, що думає про новий iPhone. Знаменитість зазначила, що на свіженьку модель навіть не дивиться, адже всього лише минулого року її коханий обранець подарував їй смартфон попереднього покоління, яке на той момент було найсвіжішим.

Блогерка зазначила, що такий подарунок від свого чоловіка отримала у жовтні минулого року. Отже, можна зробити висновок, що саме у цей період зіркова пара почала стосунки. Оскільки офіційно Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною лише у другому місяці осені, у жовтні 2022 року, важко сказати, що сталось раніше – завершення старих стосунків ведучого або початок нових.

Володимир Остапчук наприкінці жовтня минулого року офіційно розлучився зі своєю другою дружиною
Володимир Остапчук наприкінці жовтня минулого року офіційно розлучився зі своєю другою дружиною

Хай там як, але відомий український шоумен і його колишня друга дружина роз’їхались щонайменше за місяць до свого офіційного розлучення.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.