Надя Дорофєєва вперше відреагувала на чутки про вагітність від Кацуріна і показала живіт: ім’я вже обрала

Надю Дорофєєву, яку останнім часом підозрюють у вагітності, зізналася, чи дійсно носить дитину під серцем. Співачка показала живіт і розставила всі крапки над "і".

Надя Дорофєєва декілька місяців назад вдруге вийшла заміж за ресторатора Михайла Кацуріна. Саме заради нього навесні 2022 року співачка покинула свого першого чоловіка Володимира Дантеса, з яким прожила у шлюбі 7 років. Публіка була вражена тим, що артистка так швидко наважилася на другий шлюб.

Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін з'явився на їхньому весіллі у кепці і кедах
Надя Дорофєєва вперше відреагувала на чутки про вагітність від Кацуріна і показала живіт

В Мережі почали поговорювати, що можливо Надя вже чекає дитину від свого коханого Кацурні. Та й сама співачка підігріла чутки про вагітність, коли в одному з останніх інтерв’ю зізналася, що готова стати мамою. Варто відзначити, що перебуваючи у шлюбі з Дантесом, Надя відкладала вагітність і завжди говорила, що кар’єра для неї на першому місці. Та, змінивши чоловіка, Надя змінила і свою думку щодо материнства. Артистка вже навіть обирає імена своїм майбутнім дітям. Так, в ефірі “Нашого радіо” співачка заявила, що назве свого сина Марком.

А нещодавно Дорофєєву помітили у лікарні. Дівчина нібито відвідувала лікаря, який веде вагітність. Про це розповів відомий блогер, який крутиться у зірковій тусовці, Богдан Беспалов.

Та співачка вже встигла відреагувати на чутки про власну вагітність. Дорофєєва записала коротке відео під свою пісню “Кохаю, але не зовсім”. Співачка з’явилася у кадрі в короткому топі, оголивши свій плаский живіт, без жодного натяку на вагітність.

 Надя Дорофєєва вперше відреагувала на чутки про вагітність від Кацуріна і показала живіт
Надя Дорофєєва вперше відреагувала на чутки про вагітність від Кацуріна і показала живіт

Співачка написала, що в черговий раз прокинулась і прочитала новини, що вона вагітна. Надя посміялася з заголовків статей про її цікаве положення.

Доброго раночку, як то кажуть

, – додала Дорофєєва.

Нагадаємо, у нового чоловіка Дорофєєвої Міши Кацуріна є двоє дітей від попереднього шлюбу: 7-річна Олександра і 2-річний Іван. Ресторатор інколи бере дітей до себе і проводить з ними час. Надя Дорофєєва гарно відноситься до дітей Кацуріна від попереднього шлюбу і знайшла з ними спільну мову.

Популярне

Схожі статті

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.