Віру Брежнєву розкритикували в Мережі після виходу нової україномовної пісні: “Копіювання Тіни Кароль”

Співачка Віра Брежнєва, яка нині працює під сценічним іменем VERA, випустила новий україномовний сингл "Дякую". Користувачі Мережі по-різному оцінили нову пісню артистки.

Після початку повномасштабної війни в Україні Віра Брежнєва, яка багато років жила і працювала в росії, покинула країну-агресорку і повернулася на Батьківщину. Співачка зайняла проукраїнську позицію і вирішила розірвати всі зв’язки з росією. Так, Віра навіть вирішила змінити свій сценічний псевдонім і тепер вона не Віра Брежнєва, а  VERA.

Варто відзначити, що тепер співачка випускає пісні лише українською. Так, нещодавно VERA презентувала свій новий сингл “Дякую”, а також кліп до неї.

Пісня дуже легка, ритмічна, а кліп – мальовничий. Та в Мережі по-різному відреагували на нову пісню співачки. Комусь вона сподобалася та знайшлися й ті, які розкритикували Віру. Співачці дорікнули у відсутності голосу, а хтось навіть звинуватив її в тому, що вона начебто копіює Тіну Кароль.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Копіювання Тіни Кароль”;
  • “Все не те”;
  • “Та вона співати не вміє”;
  • “Молодець, дякуємо за українську мову! Наша жінка”;
  • “Така легка, така щира та справжня, Віра з поверненням!”;
  • “Дивитись як танцює, як пластично рухається Віра – це ще те задоволення для моїх очей…це якась особлива магія”;
  • “Вєра, дякую за чудову роботу! Сподіваюся, що Українських пісень буде більше!”.
Віру Брежнєву розкритикували в Мережі після виходу нової україномовної пісні
Віру Брежнєву розкритикували в Мережі після виходу нової україномовної пісні

Нагадаємо, багато років підряд продюсером Віри та автором всіх її пісень був її чоловік Костянтин Меладзе. Та вже понад рік в Мережі ширяться чутки, що подружжя розлучилося. Так, Меладзе наразі живе в Італії, він також виїхав з рф, а от Віра проживає в Україні. Вже 1,5 роки подружжя не з’являються разом в публічних місцях, не публікують спільних фото і не згадують один про одного в інтерв’ю. Крім того, зміна сценічного імені може вказувати на те, що співачка розірвала роботу зі своїм продюсером. Та от сама Віра ніяк не коментує своє особисте життя. Натомість сам Костянтин Меладзе майже повністю зник з інфопростору.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.