Лілія Подкопаєва, Руслана Лижичко і не тільки: ТОП-10 відомих жінок, які прославили Україну на весь світ

Україна славиться своїм талановитим і працьовитим народом. Багато українських артистів, спортсменів, акторів та поетів прославили нашу державу на весь світ.

Пропонуємо до вашої уваги рейтинг відомих українських жінок, які своєю працею і талантом прославляють нашу країну.

Лілія Подкопаєва

Лілія Подкопаєва - щаслива матір трьох дітей
ТОП-10 відомих жінок, які прославили Україну на весь світ: Лілія Подкопаєва

Лілія Подкопаєва – відома українська спортсменка, гімнастка. За свою спортивну кар’єру Лілія стала власницею 45 золотих медалей. Крім того, Подкопаєва виконала складний гімнастичний елемент, який досі ніхто у світі не зміг повторити.

Руслана Лижичко

ТОП-10 відомих жінок, які прославили Україну на весь світ: Руслана Лижичко

Відома українська співачка Руслана Лижичко стала першою артисткою, яка здобула перемогу на європейському музичному конкурсі “Євробачення” у 2004 році. Тоді про Україну дізнався весь світ, а виступ Руслани та її “Дикі танці” досі вважають одним з найбільш ефектних номерів за всю історію “Євробачення”.

Алла Костромічова

Алла Костромічова
ТОП-10 відомих жінок, які прославили Україну на весь світ: Алла Костромічова

Алла Костромічова – українська модель світового рівня. Алла співпрацювала з найвідомішими модними домами світу: Givenchy, Alexander McQueen, Lanvin, Christian Dior, Balenciaga, Calvin Klein, Dolce & Gabbana.

Джамала

Джамала виконала гімн України на благодійному матчі
ТОП-10 відомих жінок, які прославили Україну на весь світ: Джамала

Джамала – ще одна українська співачка, яка здобула перемогу на “Євробаченні”. Вона вразила весь світ не складним концертним номером, не вбранням, чи спецефектами, а своїм сильним вокалом і неймовірною піснею “1944”.

Ліна Костенко

Два великих кохання Ліни Костенко
ТОП-10 відомих жінок, які прославили Україну на весь світ: Ліна Костенко

Ліна Костенко – одна з найвідоміших поетес сучасності. Її вірші стали натхненням для багатьох українців. У 2022 році Комітет Верховної Ради України підтримав кандидатуру Костенко для номінації на Нобелівську премію з літератури.

Катерина Кухар

Катерина Кухар показалась у весільній сукні
ТОП-10 відомих жінок, які прославили Україну на весь світ: Катерина Кухар

Прима-балерина Катерина Кухар одна з найвідоміших балерин України. Завдяки сумлінній праці вона змогла досягти неабияких висот. Катерина має звання Народної артистки України.

Тіна Кароль

Тіна Кароль показала стильний образ
ТОП-10 відомих жінок, які прославили Україну на весь світ: Тіна Кароль

Тіна Кароль – одна з найвідоміших українських співачок, справжня діва українського шоу-бізнесу. Тіна вже давно вийшла за рамки роботи в Україні і встигла записати дует з американським репером Snoop Dogg. А на День Незалежності України у 2023 році співачка представила хіт, записаний разом з лауреаткою “Оскара” Даян Воррен, яка є композиторкою до безсмертних хітів ітні Г’юстон, Тіни Тернер, Шер, Селін Діон, Леді Ґаґи і гурту Aerosmith.

Ольга Харлан

32-річна Ольга Харлан розповіла про реакцію коханого на її бажання створити родину
ТОП-10 відомих жінок, які прославили Україну на весь світ: Ольга Харлан

Ольга Харлан – відома українська спортсменка-фехтувальниця. Ольга стала шестикратною чемпіонкою світу і восьмикратною чемпіонкою Європи з фехтування на шаблях.

Ольга Сумська

Сумська пригадала вчинок чоловіка, який її розчарував
ТОП-10 відомих жінок, які прославили Україну на весь світ: Ольга Сумська

Ольга Сумська – одна з найвідоміших акторок України. Ольга має звання Заслуженої артистки України. Акторка прославилася завдяки ролі Роксолани в однойменному серіалі.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна розповіла про свої витрати у часи повномасштабної війни
ТОП-10 відомих жінок, які прославили Україну на весь світ: Маша Єфросиніна

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна – засновниця багатьох благодійних заходів, громадська діячка, а також посол ООН у сфері народонаселення.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.