“Сьогодні у мене два свята”: колишня Остапчука Горняк поглузувала над ним у день його річниці з Полтавською

Друга дружина Володимира Остапчука вирішила по-своєму відзначити першу річницю весілля колишнього чоловіка з Катериною Полтавською. Причому влаштувала відразу два свята.

Христина Горняк, побачивши голубків у річницю шлюбу на тлі кахельних стін, вирішила влаштувати тролінг. Тож сповістила в Інстаграм-сторіз, що ввечері пригубить відразу два келихи шампанського, бо:

“Сьогодні у мене два свята”.

Схоже, Христина збирається відзначити позбавлення від шлюбних уз. І навіть похвалила себе за вчасно прийняте рішення:

“Що сказати вам, я просто молодець… Моя інтуїція – мій кращий друг!”

Підписниці Горняк жваво підтримали жінку, привітавши з правильним вибором, на що вона відзначила, що “сама собою пишається”. Звісно, солідарне жіноцтво насипало купу слів обурення “на декого”. Христя зазначила, мовляв, у всіх сьогодні свято. Тільки в кожного своє.

Окрім цього Христина натякнула на загадкового шанувальника, який дозволяє їй тримати власну самооцінку на гідному рівні. Адже називає незабутньою, і це дуже приємно. А щодо колишніх стосунків філософськи зазначила:

“Це життя і це досвід”.

Дівчина навіть радіє, що все так склалося. До речі, Володимир із Христиною розсталися саме восени. Тож у пари теж своєрідна дата – рік, як розлучилися. Раніше нотаріусиня розповідала, що давно попрощалася з минулим. Тепер розлученій жінці байдуже, хто і що про неї говорить. Вона просто не зважатиме.

Звісно, у цьому любовному трикутнику не всі зайняли бік Горняк. Христина скаржиться, що в її акаунт частенько набігають боти, які натякають на вік жінки, що наближається до 40 років, та хейтять її зовнішній вигляд. Вона здогадується, звідки ростуть ноги у подібних коментаторів, та попросила припинити займатися подібною нехорошою справою.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.