Віра Брежнєва підтвердила розлучення з Костянтином Меладзе після 8 років шлюбу: причини та подробиці

Співачка Віра Брежнєва офіційно підтвердила факт розлучення з композитором Костянтином Меладзе. Чутки про їхнє розставання ходили вже давно.

Співачка Віра Брежнєва, яка тепер співає під псевдонімом VERA, зізналася, що розлучилася зі своїм чоловіком та продюсером Костянтином Меладзе. Зробила вона це, анонсуючи вихід свого нового мініальбому “Дякую”. Віра вирішила бути відвертою зі своїми прихильниками і відмітила, що у цьому альбомі зібрані всі її переживання за останній час. Так, співачка повідомила, що її новий альбом – це суміш з її власної трансформації, переживань від війни та розлучення. Саме це зі співачкою відбулося за останні 1,5 роки.

Війна, розлучення, трансформації, вдячність, музика та голос… Все це в моєму мініальбомі “Дякую”

, – написала VERA.

Варто відзначити, що прихильники вже давно підозрювали, що Віра Брежнєва розлучилася зі своїм чоловіком. Справа в тому, що після початку повномасштабної війни в Україні, Віра відразу виїхала з росії, де багато років жила з чоловіком. Співачка виступила проти злочинних дій рф, волонтерила і підтримувала свою Батьківщину. Спочатку VERA жила у Європі, а потім переїхала в Україну, де наразі і проживає. А от її вже ексчоловік Костянтин Меладзе, хоч і теж виїхав з росії в Італію, злочинні дії рф не коментує.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва підтвердила розлучення з Костянтином Меладзе після 8 років шлюбу

Від початку повномасштабної війни Брежнєва і Меладзе не з’являлися разом на людях і не публікували спільних фото в Мережі, що і спровокувало чутки про їхнє розлучення. Подейкують, що причиною розбрату в їхній сім’ї могли стати саме політичні погляди.

Віра довгий час не коментувала своє особисте життя і тільки зараз підтвердила факт розлучення з Меладзе. Та причини такого рішення співачка поки що не називає.

Очевидно, що Віра Брежнєва розірвала і робочі стосунки з Меладзе, адже саме він був її продюсером і автором її пісень. Це і є поясненням того, що співачка змінила свій псевдонім на VERA. Зараз Віра активно випускає пісні та кліпи і, варто відзначити, що всі нові сингли співачки українською мовою.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.