Як живеться дітям відомих зрадниць Повалій, Лоліти й Лорак: одна підспівує, а інші повтікали

Ніхто не стане сперечатися стосовно того, який величезний вплив на долю дитини мають поведінка та вчинки її матері. І, на жаль, іноді вони приводять до страждань своїх нащадків.

Відомі зіркові зрадниці Таїсія Повалій, Лоліта та Ані Лорак свідомо зробили свій вибір на користь безбідного існування та стали посіпаками страни-агресорки. Чи могли, залежні від них їхні діти, вчинити по-іншому та як склалася в них доля, спробуємо з’ясувати.

Донька Ані Лорак

Донька Ані Лорак Софія
Донька Ані Лорак Софія

Колишня українська співачка Ані Лорак, яка вже тривалий час працює на російських сценах, виступає у концертах та дає інтерв’ю, виправдовуючи дії росіїї в Україні, до недавнього часу не була помічена в тому, що заохочувала свою доньку дотримуватися такої ж позиції. Та зовсім недавно співачка влаштувала великий концерт на честь свого 45 річного ювілею, у якому її донька-підліток танцювала та підспівувала матері на сцені. Зрозуміло, що вплив Лорак на доньку значно більший, ніж проукраїнські налаштованого батька, з яким після розлучення батьків та одруження тата з іншою жінкою Софія бачиться не часто. Лорак же настирливо намагається просунути доньку в російській шоу-бізнес. Зараз дівчинка ще не повнолітня й не може обрати свій шлях самостійно, але, зрозуміло, що зіркова мати ще скаже у цьому виборі своє слово.

Донька Лоліти

Донька Лоліти Єва
Донька Лоліти Єва

Доньці ще однієї колишньої популярної співачки в Україні Лоліти, яка перейшла на бік агресорів, та її чоловіка музичного продюсера Олександра Цекало Єві вже 22 роки. Дівчина була сором’язливою настільки, що дехто припускав її фізичну та розумову неповноцінність. З батьками Єва не росла, а виховувалась бабусею в Україні до 2015 року, а потім мати перевезла її до себе у росію та стала залучати до модельного та шоу-бізнесу. Але Єва взяла участь лише в одній фотосесії з показу модного одягу.

Відомо, що несподівано у дівчини відкрилися не абиякі здібності до вивчання іноземних мов, тому зараз вона вивчає філологію у Варшаві й вже опанувала польську, німецьку, англійську та французьку мови.

Син Повалій

Син зрадниці Таїсії Повалій Денис, музикант за освітою, бувши вже дорослим на момент прийняття вибору, не скористався материнським прихистком, а, наскільки відомо, зайняв пацифістську позицію та намагається влаштуватися в Іспанії за своїм фахом.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.