Ніна Матвієнко померла у віці 75 років: донька Народної артистки повідомила про втрату у родині

Одна з найвідоміших українських артисток Ніна Матвієнко померла у віці 75 років. Про втрату повідомила донька Народної артистки Антоніна Матвієнко

Ніна Матвієнко, одна з найвідоміших українських артисток, свого часу стала справжньою легендою. Знаменитість виростила трьох дітей, стала щасливою мамою та дружиною. Крім особистого щастя, зірці вдалось побудувати приголомшливу кар’єру. Сьогодні, 8 жовтня, стало відомо про смерть артистки. Ніна Матвієнко померла у віці 75 років. Про це повідомила донька знаменитості.

Тоня Матвієнко на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала світлину своєї покійної мами. Знаменитість коротко написала, що сьогодні не стало її найріднішої людини. Артистка не стала ділитись деталями та розповідати, що саме стало причиною такої раптової смерті однієї з найзнаковіших артисток сучасної України.

Тоня Матвієнко на особистій сторінці в Інстаграм повідомила про втрату у родині

У коментарях до нового допису Тоні Матвієнко її колеги, друзі та шанувальники висловили свої співчуття та підтримали артистку у такий важкий момент.

Варто зазначити, що відома українська артистка завжди відрізнялась активністю та особливим ентузіазмом. Ніна Матвієнко ніколи не скаржилась на проблеми зі здоров’ям та була щасливою бавитись з онуками та бачитись зі своїми дітьми. Крім того, артистка продовжувала свою професійну діяльність, а у вільний від гастролей час навіть займалась спортом.

Ніни Матвієнко не стало у віці 75 років – про це повідомила її донька Тоня Матвієнко

Так, наприклад, декілька років тому Тоня Матвієнко, донька артистки, показувала, як її мама у спортивній залі займається висінням на тросах. За словами Ніни Митрофанівни, завдяки таким заняттям у неї покращилось загальне самопочуття.