Що відомо про причину смерті Ніни Матвієнко: колеги та друзі співачки розповіли про її останні дні в лікарні

8 жовтня не стало легендарної української співачки Ніни Матвієнко. Про це повідомила донька артистки Тоня. Та жінка не стала називати причину смерті своєї матері.

8 жовтня пішла з життя одна з найвідоміших українських артисток Ніна Матвієнко. Про це повідомила донька легендарної співачки Тоня. Ця новина стала справжнім шоком для українців, адже ще нещодавно публіка бачила Ніну Матвієнко жвавою і усміхненою, а про проблеми зі здоров’ям ніхто і не здогадувався.

Тоня Матвієнко не стала називати причину смерті своєї матері та колеги і друзі артистки розповіли про її останні дні виданню “OBOZREVATEL“. Виявляється, останні місяці Ніна Матвієнко тяжко хворіла і навіть перенесла 2 операції. Про це розповіла співачка і телеведуча Анжеліка Рудницька, яка багато років дружила з Матвієнко. А ось співачка Оксана Муха натякнула на діагноз Ніни Митрофанівни.

Померла Ніна Матвієнко
Що відомо про причину смерті Ніни Матвієнко

Телеведуча і подруга Ніни Матвієнко Анжеліка Рудницька зізналася, що про хворобу співачки вона та невеличке коло її знайомих дізналися декілька місяців назад. Жінка розповіла, що Ніна Митрофанівна не хотіла, аби її навідували в лікарні і бачили її слабкою.

Ми, її друзі, дізналися про хворобу відносно недавно.

, – пригадує Рудницька.

Інша подруга Матвієнко актриса і співачка Валентина Ковальська, яка дружила з Матвієнко майже 60 років, розповіла, що ще влітку Ніна Митрофанівна була повна енергії, мала гарний вигляд і нічого не віщувало біди.

Ніна Матвієнко за декілька місяців до смерті: фото Валентини Ковальської
Ніна Матвієнко за декілька місяців до смерті: фото Валентини Ковальської

Також Ковальська розповіла, що за останні місяці Матвієнко зробили 2 операції: на підшлунковій залозі і на нирках. При цьому Валентина не стала називати діагноз артистки. Натомість, жінка розповіла, що в останні дні свого життя Ніна Митрофанівна мала коротку стрижку.

Сиділа в кріслі, мала гарний вигляд, правда, з коротко підстриженим волоссям.

, – пригадала Ковальська.

Співачка Оксана Муха, яка в свій час поборола онкологію, натякнула, що Матвієнко хворіла раком. Співачка пригадала, як Ніна Митрофанівна відправила їй фото з коротко підстриженим волоссям.

Вислала фото, де вона підстрижена коротко. А я не наважилася лізти в душу.

, – розповіла співачка.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.