Переможниця першого “Холостяка” Олександра Шульгіна народила другу донечку: “Другі пологи – це приємніше”

Ще зовсім недавно напарниця Макса Чмерковського по шоу "Холостяк 1" Олександра Шульгіна розповідала про майбутні пологи, як це дійство відбулося, і на світ з'явилася донечка знаменитості.

Щаслива матуся поділилася подробицями пологів. Виявляється, Олександра Шульгіна народила дуже величеньку дівчинку, яка заважила 4200 г. Пологи відбулися 9 жовтня о 4:18. Переможниця “Холостяка” обіцяла невдовзі надати повний звіт про перебування в шпиталі. Поки що лиш відзначила:

“Другі пологи і друга дитина – це краще і приємніше”.

Народжувала Саша в Америці, де нині мешкає. На все про все їй знадобилося 40 тисяч доларів. У цю суму ввійшли послуги лікарки, проживання в палаті та необхідні медикаменти.

Родина Шульгіної поповнилася ще однією донечкою

Звісно, можна було скористатися страховкою, але Олександра з чоловіком обрали приватну лікарню в Лос-Анджелесі й фельдшерку, до якої вишиковуються черги з породіль. Лікарка веде вагітну протягом усього періоду виношування дитинки. Тому такі розцінки.

Для порівняння Шульгіній на проживання в Штатах вистачає $12 тисяч. Тепер доведеться збільшити витрати, адже з’явилася нова членкиня в сім’ї. Та й породіллі доведеться обновити гардероб після пологів, бо останнім часом вона грошей на одяг не витрачала.

Тепер Олександра – мама двох донечок

Торік у червні Олександра стала мамою вперше. Вона подарувала американському чоловіку донечку Анжеліку. Та за рік із невеликим хвостиком порадувала благовірного вдруге.

До США Шульгіна відбула після участі в реаліті-шоу “Холостяк”. Знімання програми тривали у 2011 році. Вона зробила кар’єру мотиваційної ораторки та знайшла своє кохання.

Обранець Олександри займається нерухомістю. Він латиноамериканець, але мешкає в Каліфорнії. Українка перебралася до Лос-Анджелеса з Майамі поближче до коханого. Вони побралися вже після народження першої донечки.