“Хтось із нас вагітний”: Дьомін розсекретив цікавий стан Наді Дорофєєвої та показав фото з круглим животом

Останнім часом у мережі активно ширяться чутки про те, що відома українська співачка Надя Дорофєєва вагітна. Слава Дьомін підігрів поголос про цікавий стан артистки

Відома українська співачка Надя Дорофєєва раніше перебувала у шлюбі з Володимиром Дантесом. Втім, навесні минулого року зіркова пара оголосила про розлучення. Тепер знаменитість будує стосунки з Михайлом Кацуріним, ресторатором і блогером, за якого встигла вийти заміж у червні цього року. Після таємного весілля закоханих у мережі почали ширитись чутки про те, що співачка при надії.

Користувачі мережі активно обговорюють особисте життя Наді Дорофєєвої, постійно сподіваючись на те, що зірка готується стати мамою. Деякий час знаменитість мовчала і не коментувала поголосу, але врешті заявила, що зараз вона не збирається народжувати дитину.

Співачка Надя Дорофєєва вийшла заміж за ресторатора Михайла Кацуріна у червні цього року
Співачка Надя Дорофєєва вийшла заміж за ресторатора Михайла Кацуріна у червні цього року

Річ у тім, зізналась Надя Дорофєєва, що зі своїм завантаженим робочим графіком вона просто не уявляє себе вагітною. Зірка зізналась, що візьме відпустку, коли захоче стати мамою. Втім, чутки про вагітність стали настільки поширеними, що про це навіть вирішив пожартувати ведучий Слава Дьомін.

Так, відомий український журналіст підігрів чутки про вагітність артистки. Знаменитий медійник, який завжди відрізнявся особливим почуттям гумору, показав на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм світлину, на якій можна побачити співачку Надю Дорофєєву, його та круглий “вагітний” живіт. Щоправда, живіт журналіст показав свій, іронічно зазначивши, що на опублікованій фотографії хтось із зображених людей вагітний.

Слава Дьомін показав вагітну світлину зі співачкою Надією Дорофєєвою
Слава Дьомін показав вагітну світлину зі співачкою Надією Дорофєєвою

Надя Дорофєєва на цій фотографії виглядає усміхненою щасливою. Ймовірно, знаменитості сподобався жарт відомого українського журналіста. Так, артистка оцінила іронію свого колеги.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.