Камалія похизувалася щедрим врожаєм глоду на власному городі: найбагатша співачка України стала ще багатшою

Доля розпорядилася так, що в 46 років Камалія залишилася одна у великому будинку. Чоловік забрав доньок до Лондона, де вони пішли у школу. Залишається лише одне – блукати городом.

Ось так, гуляючи по фазенді, співачка й надибала кущ глоду. Ягода цьогоріч вродила гарна – крупна та червона. Камалія вирішила дати підписникам урок здоров’я, записавши відеозвернення.

Білявка у джинсовому костюмі наголосила, що слід вживати цю корисну для серця ягоду не як росіяни, що полюбляють “настойку бояришніка”, а просто їсти смачні солодкі ягоди. І показала приклад.

Камалія зібрала врожай глоду

А ще сповістила, що кущ, з якого вона нарвала жменю стиглих плодів, схожих на маленькі яблучка, росте у неї на городі. Тож довго ходити й шукати глід не довелося.

“Яка щедра українська осінь. А які дари осені виросли у ваших садках і городах?”

Камалія поцікавилася, що росте на городах у земляків, та коментарі набрали дещо іншого спрямування. Багато хто підправив зірку, яка назвала глід “гльодом”. Інші просто розсипалися в компліментах красі знаменитості.

Звісно, не обійшлося й без розбору луку зірки – джинсових штанів і короткої курточки. Фоловери порадили Камалії вбиратися в чорні, а не сині джинси. І взагалі наказали жінці трішки схуднути. Хоча інші дали настанову в жодному разі не сідати на дієту, ще й подякували за допомогу армії.

Звісно, знайшлися відвідувачі сторінки Камалії, які засудили коментаторів-критиканів. Мовляв, усі ми не ідеальні – ні у вимові, ні у зовнішньому вигляді, то й нічого чіплятися.

Знайшлися й спеціалісти-ботаніки, які зауважили, що в Камалії на городі зростає глід із трьома кісточками. Він теж корисний, але людям із хворим серцем бажано вживати дрібний з однією кісточкою – сенсу буде більше.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.