Новий коханець Христини Горняк повторив подарунок Володимира Остапчука: зірка показала розкіш від Cartier

Відома українська блогерка Христина Горняк показала подарунок від людини, імені якої називати не стала. Зірка після розлучення з Володимиром Остапчуком буквально розквітнула

Христина Горняк, відома українська блогерка та нотаріусиня, провела свій 37-й день народження у компанії найближчих подруг. Знаменитість відзначила свято 10 жовтня, а згодом показала на своїй Інстаграм-сторінці кадри із заходу. Як зізналась сама Христина Горняк, вона вирішила не дарувати собі на день народження щось особливе чи дороге, ці кошти вона витратила на інші речі.

Знаменитість зазначила, що її душа бажала свята та вечірки, тому вона вирішила вкласти гроші у те, аби відпочити зі своїми подругами. У своєму блозі Христина Горняк не показувала особливо багато кадрів зі святкування дня народження. Втім, продемонструвати подарунки блогерка не втратила можливості.

Христина Горняк нещодавно святкувала свій день народження та показала подарунок
Христина Горняк нещодавно святкувала свій день народження та показала подарунок

Знаменитості подарували багато квітів та інших вишуканих подарунків, але двома прикрасами шанувальники зацікавились особливо. Мова йде про вишуканий браслет від Cartier – той самий, який застібнути можна лише за допомогою мініатюрної викрутки. Найцікавішим виявився підпис, який Христина Горняк залишила в описі до нової фотографії. Блогерка говорила про кохання у парі та його сталість. Так, знаменитість пригадала і про загадкового чоловіка, але уточнювати, від кого отримувала подарунок, не стала.

Христина Горняк показала шикарний подарунок від людини, чиє ім'я вирішила не називати
Христина Горняк показала шикарний подарунок від людини, чиє ім’я вирішила не називати

Нагадаємо, що відома українська блогерка та нотаріусиня Христина Горняк стала розлученою восени минулого року. Довгий час зіркові колишні приховували навіть дату свого офіційного розриву – що вже казати про причини, чому так сталось. Нещодавно Горняк зізналась, що вони з Остапчуком розірвали шлюб на початку жовтня торік. До слова, шоумен своїй новій коханій Катерині Полтавській раніше також дарував Cartier.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.