Зірка МастерШеф Тетяна Літвінова після 3 пластичних операцій назвала причину свого розлучення: “Візьми сама”

Відома українська кулінарка та зірка шоу "МастерШеф" Тетяна Літвінова розповіла про розлучення з чоловіком. Знаменитість зізналась, якими були причини для такого рішення

Тетяна Літвінова, відома українська кулінарка та блогерка, активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Звісно, здебільшого знаменитість ділиться дописами, в яких розповідає про своє основне захоплення – кулінарію. Втім, час від часу шанувальникам зірки вдається почитати і про те, що відбувається в душі та особистому житті зірки.

Так, наприклад, нещодавно Тетяна Літвінова розповіла про те, якими, на її думку, мають бути стосунки між чоловіком і жінкою. Знаменитість написала про все, що для неї є не просто приємним бонусом у романі, а обов’язковими складовими. Зірка “МастерШефу” впевнена, що чоловік і дружина мають бути одною командою та завжди підтримувати одне одного.

Тетяна Літвінова несподівано заговорила про стосунки з чоловіком і другий шлюб
Тетяна Літвінова несподівано заговорила про стосунки з чоловіком і другий шлюб

Зірка зізналась, що їй зовсім не складно вкладатись у стосунки з коханим і завжди бути на його боці. Ба більше, зазначила Тетяна Літвінова, вона спокійно може принести йому склянку води, якщо мова йде саме про це. Разом з тим, додала знаменитість, якщо у молодості партнери не здатні на таке заради одне одного, що вже казати про часи, коли вони стануть старшими.

“Родини створюються не для того, щоб почути “візьми сама”, “ти що сама не можеш викликати таксі?”, “Ну що ще!”, “я буду зайнятий/та, сам/а зробиш”. Родини створюються із залізобетонним бажанням бути для один одного, від катаклізмів війни до дрібниць. Я хочу, щоб мене вкривали вночі, якщо я розкриюся…  Я хочу знати, що прилітаючи додому, мене шукатимуть очима в натовпі. Я багато чого можу і вмію, але не хочу відчувати себе самотньою в парі і сподіватися лише на себе”, – відверто заявила у новому дописі Тетяна Літвінова.

Зірка МастерШефу Тетяна Літвінова зізналась, чому розлучилась зі своїм другим чоловіком
Зірка МастерШефу Тетяна Літвінова зізналась, чому розлучилась зі своїм другим чоловіком

Врешті, знаменита українська кулінарка зізналась, що саме перерахованих у новій публікації речей їй не вистачало у другому шлюбі. Тетяна Літвінова зазначила, що у стосунках із колишнім чоловіком вона не відчувала всього того, що їй було так потрібно. Втім, додала кухарка, що у наступному шлюбі вона неабияк цінуватиме такі дії з боку свого обранця.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.