Найнеслухняніші діти українських знаменитостей: Злата Мітчелл, Маша Полякова, Софія Налчаджиоглу

Злата Мітчелл, Маша Полякова та Софія Налчаджиоглу неодноразово потрапляли в скандальні ситуації і псували репутацію своїх зіркових батьків.

Репутація для знаменитостей має велике значення. Іноді, через один скандал зірки могли втратити популярність та заробіток. На жаль, буває так, що знаменитостей підводять їхні власні діти.

Маша Полякова

Маша Полякова зі своєю зірковою мамою
Найнеслухняніші діти українських знаменитостей: Маша Полякова

Маша Полякова – старша донька відомої української співачки Олі Полякової. Дівчина з дитинства прагнула до медійності і популярності і була згодна на все, аби її помітили. З 14 років Маша активно веде свій Інстаграм-блог і ще в ті роки дозволяла собі публікувати зовсім не дитячі знімки. Крім того, донька Полякової у своєму блозі транслювала свої стосунки з хлопцями: публікувала фото поцілунків та інше.

Маша Полякова показала романтику зі своїм хлопцем
Найнеслухняніші діти українських знаменитостей: Маша Полякова

У 16 років Маша Полякова стала солісткою молодіжного гурту “ШВИ”. Репертуар цього гурту, м’яко кажучи, на любителя. У текстах пісень дуже багато ненормативної лексики. Крім того, публіка засудила і вокальні дані Маші. У Мережі вважають, що дівчина не вміє співати.

Варто відзначити, що подорослішавши, донька Полякової стала вести себе більш стримано і серйозно.

Злата Мітчелл

Злата Мітчелл носить обручку на безіменному пальчику
Найнеслухняніші діти українських знаменитостей: Злата Мітчелл

Злата Мітчелл – старша донька головної експертки з етикету України Ольги Фреймут. І якщо Фреймут позиціонує себе як справжню леді, то її доньку важко такою назвати. Чого тільки коштують наряди Злати, які не прикривають геть нічого.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл продовжує дивувати шанувальників своєю поведінкою
Найнеслухняніші діти українських знаменитостей: Злата Мітчелл

Крім того, дівчина полюбляє яскравий макіяж і епатажну поведінку.

Софія Налчаджиоглу

Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак
Найнеслухняніші діти українських знаменитостей: Софія Налчаджиоглу

Доньці Ані Лорак Софії всього 12 років та вона вже неодноразово була у центрі скандалів. Публіка критикує те, що дівчинка з 8 років фарбує волосся і ходить по салонах краси. Та найбільше користувачів Мережі обурює манера поведінки Софії. Дівчинка дозволяє собі нецензурну лайку і гострі висловлювання. Раніше Соня активно вела свій Інстаграм-блог, де фоловери могли побачити, як веде себе донька Ані Лорак у звичайному житті. Та після чергового скандалу співачка заборонила дочці вести соціальні мережі.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.