Слідом за Надією Дорофєєвою: Володимир Дантес та Даша Кацуріна показали світлини з київського РАЦСу

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Дантес показався у РАЦСі зі своєю дівчиною Дашею Кацуріною. Зіркова пара перейшла на новий рівень стосунків

Володимир Дантес, відомий український шоумен, гуморист, блогер і ведучий, минулого року розлучився зі своєю першою дружиною. Знаменитість не став довго пояснювати причини такого рішення, адже вони з Надією Дорофєєвою вирішили залишити особисті подробиці виключно для себе. Втім, коли ексдружина артиста почала зустрічатись із його найкращим у минулому другом, Дантес висловився про ситуацію.

Тоді шоумен зазначив, що бажає щастя новоспеченій парі і дійсно бажає, аби у них все склалось. Чоловік жартом додав, що у такому разі він “придивиться” до ексдружини свого колишнього друга, до Даші Кацуріної. Врешті, жарти стали реальністю, і пара почала зустрічатись. Тепер стало відомо, що закохані навідались до одного зі столичних відділень РАЦСу. Втім, Даша Кацуріна та Володимир Дантес прийшли туди не заради весілля.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна раптово показались у столичному РАЦСі
Володимир Дантес і Даша Кацуріна раптово показались у столичному РАЦСі
Дантес і Кацуріна знялись у соціальному ролику про ЛГБТ
Дантес і Кацуріна знялись у соціальному ролику про ЛГБТ
Кадри зі стрічки про ЛГБТ-спільноту
Кадри зі стрічки про ЛГБТ-спільноту

Як виявилось, знаменита пара вирішила взяти участь у зніманні соціальної стрічки “Шлюбна (не)рівність в Україні”, мета якої – привернути увагу всієї української спільноти на проблему відсутності відповідних прав у представників ЛГБТ-ком’юніті. Так, Дантес і Кацуріна зіграли у стрічці пару, яку вирішила одружитись. Щоправда, події відбувались у паралельному всесвіті, де все навпаки – гетеро пари повинні ховатись від засудження соціуму. Режисер стрічки Юрій Двіжон зобразив у першій частині ситуацію, яку кожного дня на собі відчувають представники ЛГБТ-спільноти – засудження та неможливість бути разом на офіційному рівні.

Попри те, що наразі зіркова пара все ще перебуває у неофіційних стосунках без “штампу в паспорті”, взаємини закоханих і дійсно перейшли на новий рівень. Такий висновок можна зробити, прослідкувавши за дописами та світлинами в особистих блогах Даші Кацуріної та Володимира Дантеса. Річ у тім, що останнім часом зіркова пара ніби стала ще ближчою одне до одного. Можливо, шанувальникам варто очікувати, що і Володимир Дантес скоро наважиться зробити своїй дівчині пропозицію.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.