Костянтин Грубич розкрив приголомшливі подробиці дитинства Ніни Матвієнко: “Про це вона згадувала з болем”

Відомий український ведучий Костянтин Грубич поділився спогадами про зустріч із легендою української естради Ніною Матвієнко, яка нещодавно відійшла у вічність

8 жовтня цього року всю Україну сколихнула новина про те, що не стало Ніни Митрофанівни Матвієнко, знаменитої української артистки, яка стала буквально уособленням душі народу. 11 жовтня у Києві відбулась церемонія прощання із зіркою вітчизняної естради. Хоча Матвієнко вже немає з її шанувальниками, рідними та друзями, ніхто й ніколи не забуде про те, якою людиною вона була.

Своїми спогадами про зустріч і спілкування з легендою української творчості поділився і відомий ведучий Костянтин Грубич. Знаменитість пригадав, як він, Ніна Матвієнко та знімальна команда побували на маленькій батьківщині зірки, у Житомирській області, де вона народилась та виросла. Грубич пригадав, що тоді артистка поділилась деталями свого непростого дитинства.

Колега та товариш Ніни Матвієнко Костянтин Грубич пригадав її дитинство
Колега та товариш Ніни Матвієнко Костянтин Грубич пригадав її дитинство

Ведучий розповів, що у батьків Ніни Митрофанівни всього було 11 дітей, а хатинка, в якій родина мешкала, була маленькою. Крім того, пригадує Костянтин Грубич, у мами й батька Матвієнко не було багато коштів, щоб задовольнити потреби всіх дітей. Саме тому дитинство та юність майбутньої легенди української сцени було незаможним і навіть складним.

Знаменитий ведучий розповів, що до рідної хати Ніни Матвієнко знімальна група вирушила у рамках проєкту “Смачна країна”. Там оператори й ведучі побачили невеликий будиночок, який стоїть на самому краю села. Втім, саме в такому невеликому приміщенні і народилась зірка української естради.

“У цьому помешканні виросли 11 дітей, Ніна була п’ятою. Дитинство в неї було непросте – якийсь час жила в інтернаті. Про це вона згадувала з болем”, – пригадує Костянтин Грубич.

Костянтин Грубич розповів про дитинство Ніни Матвієнко, яке минуло важко
Костянтин Грубич розповів про дитинство Ніни Матвієнко, яке минуло важко

Разом з тим, пригадує Костянтин Грубич, ніякі життєві обставини й випробування не змогли забрати у Ніни Митрофанівни вічного позитиву та жаги до життя. Зіркові колеги, друзі та рідні згадують про Матвієнко, як про завжди усміхнену людину, яка здатна вилікувати своїми ніжними словами найглибші душевні рани.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.