Телеведуча Ольга Фреймут подарувала одній своїй дитині британське громадянство: як їй це вдалося

Відома українська журналістка Ольга Фреймут виховує трьох дітей, одна з яких є громадянкою зовсім іншої країни. Як ведуча змогла "подарувати" доньці таку можливість?

Ольга Фреймут, відома українська журналістка й ведуча, виховує трьох дітей. Старшу доньку знаменитість народила у своїх стосунках із чоловіком, якого зустріла за кордоном. Тоді знаменитість проходила стажування у лондонському ВВС, де й познайомилась із чоловіком, на ім’я Ніл Мітчелл. Стосунки закрутились дуже швидко, а в результаті Ольга Фреймут народила доньку Злату.

Хоча наразі знаменитість перебуває у шлюбі з іншим чоловіком, її донька виросла в оточенні любові від обох боків. Нині Злата Мітчелл живе та навчається за кордоном. Зіркова донька здобуває освіту в американській школі та час від часу повертається у Великобританію. Крім того, дівчина буває і в Україні. Подорожувати Злата любить, а з собою ніколи не забуває брати посвідчення особистості – свій паспорт.

Ольга Фреймут народила свою старшу доньку від британця Ніла Мітчелла
Ольга Фреймут народила свою старшу доньку від британця Ніла Мітчелла

Оскільки юна блогерка активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, шанувальники дівчини та її зіркової мами мають змогу дізнаватись про останні події з їхнього життя. Так, наприклад, одного разу Злата Мітчелл розсекретила, що насправді у неї британське громадянство. Перед однією з подорожей знаменитість показала фото біля літака з британським паспортом у руках.

Варто зазначити, що нічого дивного у цьому немає, адже дівчина народилась на території Об’єднаного Королівства, а одним із батьків є Ніл Мітчелл – корінний британець.

Донька Ольги Фреймут раніше вже розсекретила, що вона є громадянкою Великобританії
Донька Ольги Фреймут раніше вже розсекретила, що вона є громадянкою Великобританії

Нагадаємо, що відома українська журналістка Ольга Фреймут після початку повномасштабної війни в України з міркувань безпеки з дітьми переїхала жити до Великобританії. Нещодавно знаменитість повернулась до України на один із благодійних заходів. Втім, чи планує журналістка і надалі жити у Києві або ж знову вивезе дітлахів за межі країни – невідомо.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.