Святослав Вакарчук розповів про своє батьківство: як виглядають всі його діти від таємної дружини

Публічні люди поділяються на тих, хто залюбки розповідає про своє приватне життя, та на тих, хто не просто не любить в нього впускати будь-кого, а створює навколо себе ореол таємниці.

До останніх, здається відноситься Святослав Вакарчук. Все, що не стосується його творчості — табу. За бажанням ви з трудом знайдете у соцмережі фотографії його дружини, тим більше спільних з нею дітей Вакарчука.

Про першу дружину Вакарчука Лялю Фонарьову, з якою музикант прожив 20 років також було мало що відомо. У пари не було спільних дітей, але, як зізнавався Святослав, донька дружини Діана стала йому рідною людиною. Втім, і про неї широкому загалу мало що відомо. Скупу інформацію про неї можна дізнатися хіба що у  Facebook: дівчина має диплом магістра у Великобританії, працювала у магазині, любить тварин. Ніяких коментарів з приводу розлучення її мами та вітчима Діана нікому ніколи не давала.

Батьківство

Навколо другої дружини Вакарчука й зовсім якась таємниця. Тільки усезнавці фанати співака дізналися, що ймовірною його дружиною є Євгенія Яцута — співвласниця, директорка та виконавча продюсерка компанії Radioaktivefilm.

Святослав Вакарчук та Євгенія Яцута
Святослав Вакарчук та Євгенія Яцута

Відомо також, що на зараз у лідера групи “Океан Ельзи” 48 річного Святослава Вакарчука двоє маленьких дітей.

Син народився 19 червня 2021 року. Назвали його Іваном на честь діда — батька Святослава. Тоді, після народження сина, Святослав не приховував свого щастя й на камеру ділився планами записати для сина альбом з колисковими:

“Щоправда, син ще дуже маленький, аби вибрати, які йому більше до вподоби. Тому доведеться трохи зачекати”,- розповідав щасливий батько.

А от вже майже рівно через рік, 21 червня 2022 року група “Океан Ельзи” привітала свого фронтмена з народженням доньки на сторінці Facebook музикантів. Колектив вітав появу Соломії Святославівни Вакарчук у “Океанівській сім’ї та у великій українській родині”.

“Миру вам назавжди, наші діти”,- висловили своє побажання колеги.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?