У Києві пропонують перейменувати Південний міст: кияни хочуть їздити переправою імені Віктор Павліка

У мережі з'явилась петиція, автор якої бажає, аби Південний міст у Києві перейменували. Як до цього причетний Віктор Павлік та чи збирається влада столиці звертати увагу на прохання киян?

На сайті Київської міської ради кожен киянин має змогу створити петицію з пропозиціями щодо покращення міста та життя мешканців столиці. Втім, час від часу на сайті з’являються доволі незвичайні петиції, які дивно сприймаються у мережі. Так, наприклад, нещодавно Дмитро Алексєєнко запропонував назвати Південний міст у Києві іменем відомого українського артиста Віктора Павліка.

Південний міст хочуть перейменувати

Автор петиції запропонував перейменувати переправу через річку Дніпро заради того, аби увіковічити пам’ять про легендарного українського артиста. Найімовірніше, киянин вважає, ніби Віктора Павліка вже немає на цьому світі. Насправді знаменитий співак почувається чудово та продовжує свою професійну діяльність.

У мережі опублікували петицію, автор якої хоче, аби у Києві перейменували Південний міст
У мережі опублікували петицію, автор якої хоче, аби у Києві перейменували Південний міст

Втім, у коментарях до допису у Фейсбук із відповідною петицією користувачі мережі відреагували несхвально. Багато українців написали, що у часи повномасштабної війни в країні достатньо героїв, чиїм іменем і варто називати вулиці, споруди, мости й інші пам’ятні місця.

Скандал із перепусткою

Хоча багато користувачів мережі вважають, що таким чином автор петиції просто пожартував, частина українців вирішила, що це – іронія щодо нещодавнього скандалу зі спеціальною перепусткою. Так, дружина відомого українського співака Катерина Репяхова активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Одного разу зірка показала, як її чоловік катає її закритим київським Південним мостом.

У мережі обговорили ситуацію з пропозицією перейменувати Південний міст на ім'я Віктора Павліка
У мережі обговорили ситуацію з пропозицією перейменувати Південний міст на ім’я Віктора Павліка

Репяхова одразу відповіла, як її чоловік проїхав на переправу, якщо у час воєнного стану вона закрита для цивільних. Знаменитість зазначила, що у її чоловіка є спецперепустка – вона Павліку потрібна для того, аби у комендантську годину повертатись додому, не порушуючи закону. Втім, підписники неправильно зрозуміли блогерку та подумали, ніби Віктор Франкович подарував перепустку своїй дружині.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.