“Ти рецидивіст”: Кондратюк відповів Козловському після звинувачень, що той забирає його зарплату військового

Продюсер Ігор Кондратюк гнівно відповів на заяви Віталія Козловського про те, що всю його зарплату забирає його колишній наставник. Подробиці скандалу

Нещодавно у мережі спалахнула нова хвиля скандалу між Віталієм Козловським і його колишнім продюсером Ігорем Кондратюком. Так, спершу з’явились чутки про те, що колишній наставник відомого українського музиканта забирає у нього всю його військову зарплату. Пізніше Віталій Козловський підтвердив, що в нього забирають кошти. Втім, Кондратюк мовчати на став і розставив крапки над “і”.

Кондратюк відповів Козловському

Під новим дописом відомого українського артиста продюсер залишив доволі емоційний коментар, в якому зазначив, що насправді кошти у співака забирає не він. Ігор Кондратюк пояснив, що більшу частину зарплати з військового стягує виконавча служба. А гроші у Віталія Козловського, за словами продюсера, забирають не просто так.

Ігор Кондратюк відповів на звинувачення Козловського у тому, що в нього забирають всі гроші
Ігор Кондратюк відповів на звинувачення Козловського у тому, що в нього забирають всі гроші

Знаменитий продюсер зазначив, що Віталій Козловський систематично порушував авторські права, том він вирішив подати на нього позов до суду. Під час судового процесу було визначено, що тепер артист повинен виплачувати Кондратюку гроші за те, що свідомо привласнював собі не свої пісні й мотиви. Раніше продюсер розповідав, що пробачати борг своєму колишньому підопічному не збирається.

“Ти – рецидивіст з порушень авторського права… напиши про те, чому не віддав судові борги раніше”, – звернувся до Віталія Козловського Ігор Кондратюк.

Ігор Кондратюк пояснив, хто та за що забирає у Віталія Козловського військову зарплату
Ігор Кондратюк пояснив, хто та за що забирає у Віталія Козловського військову зарплату

Варто зазначити, що наразі коментар під публікацією Віталія Козловського відсутній. Незадовго після того, як Ігор Кондратюк звернувся до свого колишнього підопічного, його слова зникли. Втім, невідомо, чи коментар видалив автор допису або безпосередньо продюсер. Наразі відомо лише те, що між зірковими ексколегами ситуація з боргами залишається напруженою.

Популярне

Схожі статті

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.