Їм під 50, а виглядають на 20: Оля Полякова, Маша Єфросиніна, Лідія Таран та інші красуні, які не старіють

Деякі українські зірки у свої майже 50 років виглядають краще, ніж у студентські роки. Що допомагає їм зберігати молодість та красу – далі у матеріалі.

Кожна жінка мріє якомога довше бути молодою та вродливою. Сучасний світ диктує багато правил, щодо зовнішності жінок. А до відомих людей соціум ще жорсткіший.

Варто відзначити, що серед представниць українського шоу-бізнесу багато тих, хто перетнувши позначку в 40 років виглядає приголомшливо молодо і свіжо.

Оля Полякова

Оля Полякова привітала доньку з 12-річчям
Вічно молоді красуні українського шоу-бізнесу: Оля Полякова

Володарка найдовших ніг українського шоу-бізнесу Оля Полякова в цьому році відсвяткувала 44-й день народження. Та дивлячись на цю привабливу блондинку, важко дати їй більше 30-ти.

Полякова зізнається, що може дозволити собі з’їсти шкідливу їжу, чи випити оковитої. Весь секрет молодості співачки у регулярних косметологічних процедурах. За словами Полякової, вона виходить в ефір лише після походу до косметолога. Співачка робить масаж обличчя, а також різні процедури, які направлені на омолодження.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна розповіла про свої витрати у часи повномасштабної війни
Вічно молоді красуні українського шоу-бізнесу: Маша Єфросиніна

Ще одна 44-річна красуня Маша Єфросиніна на відміну від Полякової робить дуже багато аби завчасно не постаріти. Так, телеведуча дуже ретельно слідкує за своїм здоров’ям і харчуванням, тож виключила зі свого раціону всі шкідливі продукти. Крім того, Єфросиніна регулярно здає аналізи і на регулярній основі п’є різні БАДи та вітаміни.

Гарно виглядати телеведучій допомагає і спорт. Звісно, Єфросиніна також регулярно відвідує косметолога.

Лідія Таран

Лідія Таран з донькою від Андрія Доманського живуть за кордоном
Вічно молоді красуні українського шоу-бізнесу: Лідія Таран

Тендітна красуня, ведуча ТСН Лідія Таран в цьому році відсвяткувала 46-й день народження. Телеведуча виглядає мінімум на 15 років молодше.

Варто відзначити, що Лідія Таран на відміну від багатьох своїх медійних колег, може з’явитися на публіці без макіяжу та зачіски. При цьому вона виглядає молодо і свіжо. Секрет молодості і краси Лідії Таран у здоровому харчуванні та заняттях спортом.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко показала лист доньки до Святого Миколая
Вічно молоді красуні українського шоу-бізнесу: Тоня Матвієнко

42-річна співачка Тоня Матвієнко виглядає набагато молодше свого віку. Жінка запевняє, що не користується уколами краси, а для збереження молодості робить масажі та користується якісною доглядовою косметикою.

Популярне

Схожі статті

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?