Лілія Ребрик розповіла, як наважилася на третю вагітність у 42: Андрій Дикий тепер зможе виїхати за кордон

42-річна Лілія Ребрик, яка нещодавно оголосила про свою третю вагітність, вирішила відповісти на коментарі своїх хейтерів. Жінка розповіла, чи дійсно завагітніла, аби вивезти чоловіка за кордон.

Нещодавно відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик вразила публіку новиною: вони з чоловіком Андрієм Диким чекають на третю дитину. Ця новина викликала справжній ажіотаж в Мережі, адже ніхто й не здогадувався, що 42-річна телезірка планує вагітність.

Фоловери засипали Лілію Ребрик та її чоловіка Андрія Дикого привітаннями у коментарях. Та не обійшлося і без хейту. Так, коментатори почали припипускати, що телеведуча наважилася на вагітність у такий складний час і в такому віці не просто так. Фоловери припустили, що Ребрик завагітніла втретє, аби виїхати з чоловіком та дітьми за кордон. Як відомо, наявність в сім’ї трьох дітей дає право чоловіку виїжджати з країни у військовий стан.

Лілія Ребрик повідомила про третю вагітність і поділилась милими кадрами з округлим животом
Лілія Ребрик розповіла, як наважилася на третю вагітність у 42

Таких коментарів було немало і вони по-справжньому зачепили Лілію Ребрик, тож вона вирішила розставити всі крапки над “і” і відповіла хейтерам у своєму новому дописі в Інстаграм-блозі.

Люди, які вважають, що дитину народжують, щоб “відскосити від армії” або виїхати за кордон, ЩО З ВАМИ?

Ви серйозно розглядаєте дитину як інструмент досягнення чогось?

, – написала Ребрик.

Акторка зазначила, що наважилась на вагітність не через якусь там вигоду, а через те, що хоче ще раз стати матір’ю і відчуває, що може дати дитині любов, турботу і виховати її у щасливій сім’ї.

Також Лілія додала, що планує народжувати і виховувати дитину у своїй рідній країні.

Сприймате світ не через вигоду, а через серце — з цього ракурсу він значно цікавіший.

, – додала Ребрик.

Нагадаємо, Лілія Ребрик і танцівник Андрій Дикий одружилися у 2011 році. Вони мають двох спільних дітей: доньку Діану (2012 року народження) і доньку Поліну (2018 року народження). Зараз подружжя чекають на третю дитину. За словами Ребрик, стать майбутньої дитини вони ще не знають.

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.