Євген Кошовий розсекретив, де збирається навчатись його донька: Україну Варвара навіть не розглядала

Відомий український гуморист Євген Кошовий розповів про те, де хоче навчатись його старша донька Варвара. Як виявилось, абітурієнтка навіть не розглядала виші України

Євген Кошовий здобув свою популярність багато років тому. Знаменитий український артист і гуморист починав кар’єру на сцені КВК, а пізніше разом із друзями започаткував “Квартал 95”. Сьогодні зірка українського гумору не лише продовжує свою професійну діяльність, але і виховує разом зі своєю дружиною двох доньок. Старша дитина зіркового подружжя готується до вступу у вищий навчальний заклад.

Про це батько Варвари Кошової розповів в інтерв’ю для телепрограми “Сніданок. Вихідний”. Знаменитість зазначив, що його донька активно обирає університет, в якому буде навчатись. За словами Євгена Кошового, у Варвари вже є три варіанти, серед яких вона й хоче обрати один. Щоправда, жоден із бажаних університетів не знаходиться на території України.

Євген Кошовий зізнався, в якій країні його старша донька Варвара хоче здобувати вищу освіту
Євген Кошовий зізнався, в якій країні його старша донька Варвара хоче здобувати вищу освіту

У коментарі для журналістів зірковий батько зізнався, що його донька Варвара Кошова обирає серед польських університетів. Євген Кошовий не зазначив, в якому саме місті Польщі бажає здобувати вищу освіту його старша донька. Втім, зізнався відомий український артист, Варвара активно вивчає польську мову, аби їй було легше інтегруватись після вступу до вишу.

“Кварталівець” також розповів і про те, на яку спеціальність хоче вступати його донька. За словами Євгена Кошового, Варвара обирає поміж творчих професій – дитина артиста виросла з такою самою любов’ю до сцени, як і її батько. Артист розсекретив, що дівчина обирає, навчатись вокалу чи акторської майстерності.

Донька Євгена Кошового бажає здобувати освіту в одному з польських закладів вищої освіти
Донька Євгена Кошового бажає здобувати освіту в одному з польських закладів вищої освіти

Нагадаємо, що Євген Кошовий та його дружина Ксенія виховують двох доньок. Старшій Варварі наразі 15 років, і вона навчається у 10 класі київської школи. А ось молодша Серафима у вересні цього року відзначила свій 9-й день народження. Дівчинка також навчається у школі в Україні.

Популярне

Схожі статті

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.