У Києві помер Сергій Сивохо: після тривалого захворювання не стало українського гумориста – ЗМІ

Відомий український гуморист та колишній учасник КВК Сергій Сивохо помер у віці 55 років. Про це повідомляють низка ЗМІ, а журналіст Олексій Суханов підтверджує

Сергій Сивохо, відомий український актор і телеведучий, гуморист і колишній учасник КВК, давно здобув шалену популярність серед українців. Знаменитість став одним із найпопулярніших артистів у сучасному вітчизняному шоубізнесі, а чимала армія шанувальників Сивохо полюбила його за постійний позитив, харизму та вміння підняти настрій.

Втім, сьогодні вночі мережу сколихнула погана новина. Так, низка російських ЗМІ почала поширювати інформацію про те, що після боротьби з тривалим захворюванням в українській столиці не стало Сергія Сивохи. Про це почали писати у різних Телеграм-каналах, підконтрольних росії, а пізніше новини почали з’являтись і в Інтернет-ресурсах.

Низка російських ЗМІ повідомила про те, що Сергій Сивохо помер у віці 55 років
Низка російських ЗМІ повідомила про те, що Сергій Сивохо помер у віці 55 років

За повідомленнями російських журналістів, Сергія Сивохи не стало у київській лікарні, а до цього він довго боровся із захворюванням. Щоправда, діагноз і подробиці стану відомого артиста не повідомили. Варто зазначити, що колеги відомого українського гумориста й ведучого відреагували на непідтверджені новини про його смерть. Так, наприклад, журналіст Олексій Суханов на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм вшанував пам’ять свого колеги.

Олексій Суханов на своїй Інстаграм-сторінці підтвердив новину про те, що Сергій Сивохо помер
Олексій Суханов на своїй Інстаграм-сторінці підтвердив новину про те, що Сергій Сивохо помер

Першою про те, що артиста не стало, заговорила Ганна Ревякіна, землячка Сивохи, яка після 2014 року стала членкинею “Союзу письменників” так званого днр. Втім, пізніше вона спростувала власну інформацію про загибель Сергія Сивохи та додала, що знаменитий артист все ще живий, але лікарі нібито готові відключити його від системи забезпечення життя. Повідомила Ревякіна і діагноз зірки – поліорганна недостатність, яка розвинулась на тлі сепсису.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.