Дзвонилка за 70 тисяч гривень: молода дружина Остапчука Полтавська випросила у ведучого новий телефон

Зазвичай, пари в шлюбі обмінюються зізнаннями в коханні, але в житті Володимира Остапчука з Катериною Полтавською все інакше. Вони дарують одне одному дорогі гаджети.

Катя Полтавська похвалилася в мережі новісіньким iPhone. У щойно розпакованому на сидінні автомобіля гаджеті легко вгадується 15-та модель. Дівчина сповістила в мережі, що 2 тижні натякала на подібний подарунок. Урешті її мрія збулася, і вона тримає нову іграшку в руках.

39-річному Володимиру Остапчуку в цій ситуації не позаздриш. Його 23-річна кохана змінює свої наміри й бажання дуже часто, а він має виконувати всі забаганки молодої дружини.

Катя Полтавська отримала iPhone 15

Ще 27 вересня Катруся привітала чоловіка з днем народження, подарувавши йому останню модель айфону. На такий дорогий презент іменинник навіть не очікував. Натомість Полтавська розповіла підписникам, що її повністю влаштовує 14-та модель телефону, яку Володя презентував їй торік.

От коли вийде 16-тий айфон, тоді, мовляв, і побалакають. Та не минуло й місяця, як дівчина кардинально змінила свою точку зору. Стала хаяти в Інстаграмі торішні iPhone – погано працюють і фото роблять не дуже якісні.

Раніше Катя відмовлялася від 15-ої моделі

Два тижні пішло на натяки, і от щаслива дівчина вже тримає свіженьку модель вартістю не менше 70 тисяч гривень у руках. Схоже, Володимиру не слід розслаблятися. Адже Катя ще до отримання 15-го айфону сповістила про бажання мати 16-у модель. Залишилося лише дочекатися, коли її запустять у виробництво.

А там якраз підоспіє наступний день народження чоловіка і знову треба буде мізкувати над подарунком. Здається, виробники смартфонів можуть зітхнути з полегшенням: два клієнти з України їм гарантовані на постійній основі.

Популярне

Схожі статті

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.