Пишна краса: Каменських, Заріцька, Вітвіцька та інші плюс-сайз красуні, які стали кумирами мільйонів

Модельні параметри краси 90-60-90 вже відходять на інший план. Зараз в моді бодіпозитив і любов до себе. Пишні форми не заважають ні кар'єрі, ні популярності.

Раніше вважалося, що у шоу-бізнес можна пробитися, маючи лише ідеальну фігуру та яскраву зовнішність. Та героїні нашої сьогоднішньої статті доводять, що стати популярним можна навіть маючи зайві кілограми.

Олександра Заріцька

Як виглядала Олександра Заріцька до схуднення
Плюс-сайз красуні, які стали кумирами мільйонів: Олександра Заріцька

Солістка гурту “KAZKA” в одному з інтерв’ю розповіла, що максимальна її вага сягала понад 90 кілограмів. Дівчина зізнається, що тоді не подобалася собі у дзеркалі, тому вирішила худнути. Зараз Саша Заріцька готується до весілля і вже скинула понад 20 кілограмів. Співачка все ще має пишні форми та подобається собі вже більше.

Реп-виконавиця Alyona Alyona

Українська реперка Alyona Alyona повідомила, що 1 лютого буде на операції
Плюс-сайз красуні, які стали кумирами мільйонів: Alyona Alyona

Реперка Alyona Alyona зробила свою зайву вагу своєю родзинкою. Співачка сама частенько сміється над своїми зайвими кілограмами і не реагує на хейт у свій бік. Alyona Alyona добилася успіху завдяки своєму таланту та харизмі, а от її вага не зіграла ніякої ролі.

Настя Каменських

Настя Каменських без макіяжу і з розпатланим волоссям показала, як зганяє зайві кілограми
Плюс-сайз красуні, які стали кумирами мільйонів: Настя Каменських

Настя Каменських все своє свідоме життя бореться із зайвими кілограмами. При тому, що співачка завжди була пишною, її завжди називала однією з найкрасивіших артисток українського шоу-бізнесу. Після початку повномасштабної війни Каменських набрала 7 кілограмів. Та співачка запевняє, що приймає себе і любить навіть з  зайвими кіло.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька полюбляє порушувати симетрію зачіски та відвертає увагу від форми лиця
Плюс-сайз красуні, які стали кумирами мільйонів: Соломія Вітвіцька

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька знає, як обіграти свою пишну фігуру. Журналістка обирає вбрання, яке ховає її недоліки та підкреслює переваги. Так, Соломія має пишні форми, але при цьому вона регулярно тренується і слідкує за харчуванням. Завдяки цьому вона виглядає підтягнутою.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська розповіла правду про хворобу, яка забрала життя Ніни Матвієнко
Плюс-сайз красуні, які стали кумирами мільйонів: Наталія Могилевська

Наталія Могилевська в молоді роки завжди мала струнку фігуру. Та після 30 років співачка різко набрала вагу. Могилевська зізнається, тоді вона перестала слідкувати за харчуванням та своїм режимом, тому так стрімко погладшала.

За останні 10 років Могилевська була різною і носила як і стандартний розмір одягу, так і плюс сайз. Зараз Могилевська ретельно слідкує за своїм харчуванням, щоб не набирати зайвого.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".