Міша Кацурін поскаржився, що Надя Дорофєєва постійно пропадає на роботі: “Побачимось через 2 місяці”

Новоспечений чоловік співачки Наді Дорофєєвої Міша Кацурін зізнався, що не бачить свою зіркову дружину місяцями. Все через щільний гастрольний графік Наді.

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін – одна з найбільш обговорюваних пар в українському шоу-бізнесі. Саме заради Кацуріна Дорофєєва у 2022 році покинула Вову Дантеса після 7 років шлюбу. Ба більше, Кацурін також був одружений і покинув дружину та двох дітей заради співачки.

Вже через рік стосунків Надя і Міша офіційно зареєстрували свої відносини. Зараз молодята активно транслюють своє кохання у соціальних мережах, публікуючи романтичні фото та відео.

Кацурін прокоментував чутки про розлучення з Дорофєєвою
Міша Кацурін поскаржився, що Надя Дорофєєва постійно пропадає на роботі

Так, нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Міша Кацурін опублікував милий знімок з Дорофєєвою. На фото чоловік ніжно цілує кохану. Ресторатор одягнутий у домашній одяг: чорні штани і майку. А ось Надя виглядає більш презентабельно. Дівчина обрала кокетливу мінісукню червоного кольору з принтом у вигляді білих ромашок. Надя позує з красивою зачіскою та макіяжем.

Коли: “Цілую, я на роботу”, означає: “Я поїхала в тур, побачимось за два місяці

, – підписав знімок Кацурін.

Користувачі Мережі одразу записали подружжя компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Які ви милі”;
  • “Дуже гарна пара”;
  • “Ну буває. Ото таке воно сімейне життя зі співачкою”;
  • “Наймиліша пара”.

Варто відзначити, що Міша Кацурін регулярно приїжджає на концерти Дорофєєвої у різні міста. Ресторатора не раз знімали прихильники серед інших глядачів в залі.

Цікаво, що інколи Кацурін бере на концерти Дорофєєвої свою 7-річну доньку від першого шлюбу. Дівчинка являється прихильницею творчості Наді, тож з радістю відвідує її концерти.

Відомий український ресторатор Михайло Кацурін розповів, як його старша донька від першого шлюбу заробляє гроші
Міша Кацурін з донькою

Нагадаємо, Міша Кацурін має двох дітей від попереднього шлюбу: 7-річну Олександру і 2-річного Івана. Коли ресторатор розлучався зі своєю попередньою дружиною, молодшому навіть не було і року.

Варто відзначити, що для Кацуріна Дорофєєва – третя офіційна дружина. Кожну свою попередню жінку чоловік покидав заради іншої.

Популярне

Схожі статті

Роблю відбивні не зі свинини, а з індички: для смаку начиняю сиром – домашні уплітають шматок за шматком

Індиче м'ясо господині часто ігнорують. А дарма. З нього можна приготувати чимало смачних страв. Наприклад, відбивні з індичого філе з соковитою начинкою. Робиться усе дуже просто.

Подруга-німкеня пригостила національним салатом і дала рецепт: чоловік ходить за мною і добавки просить

З найпростіших інгредієнтів можна приготувати смачний салат, який користується неабиякою популярністю в Німеччині. Чому б не спробувати приготувати цю смакоту з українських продуктів.

Тіна Кароль показала свій розкішний будинок, в якому є все: сад, город, спортзал, кімната нагород (ФОТО)

Як виглядає розкішний заміський маєток української співачки Тіни Кароль, який артистка побудувала ще зі своїм чоловіком Євгеном Огіром? Що знаходиться на території, окрім власного спортзалу?