Аліна Гросу розсекретила причину розлучення з російським бізнесменом: “Погано, коли дівчина заробляє більше”

Відома українська співачка Аліна Гросу висловилась про свій перший шлюб із російським бізнесменом Олександром Комковим. Знаменитість назвала причину, чому пішла від нього

Аліна Гросу, відома українська співачка, нині перебуває у США, де здобуває освіту актриси та підвищує кваліфікацію співачки. Крім того, знаменитість продовжує займатись професійною діяльністю та знаходить час на спілкування з шанувальниками у своєму особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм.

На сторінці зірка час від часу відповідає на запитання фанатів і ділиться цікавими подробицями про своє минуле. Так, наприклад, цього разу артистка зізналась, чому насправді розлучилась зі своїм колишнім чоловіком Олександром Комковим, з яким перебувала у шлюбі не так довго, як би того хотілось.

Аліна Гросу розповіла про причини розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим
Аліна Гросу розповіла про причини розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим

Знаменитість не стала давати чіткої відповіді, адже вважає таке запитання некоректним – колишні стосунки вона залишила у минулому. Втім, і зовсім без подробиць Аліна Гросу своїх шанувальників не залишила. Артистка натякнула, що причиною непорозумінь між та російським бізнесменом, з яким вона була одружена, сталі різні інтереси та дещо різні цифри заробітної плати.

“Погано, коли сильно починають інтереси розбігатися. Ще гірше, коли дівчина заробляє більше”, – пояснила свою думку Аліна Гросу.

За словами співачки, у такій сімейній моделі чоловік із часом починає набагато більше злитись через те, що в нього нічого не виходить, а дружина, своєю чергою, просто втрачає повагу до свого партнера. Втім, є вирішення такої ситуації. Про нього зірка також висловилась.

Аліна Гросу висловилась про свій перший шлюб з Олександром Комковим
Аліна Гросу висловилась про свій перший шлюб з Олександром Комковим

Врешті, знаменита українська співачка розповіла про власне бачення ідеальної родини. За словами Аліни Гросу, аби нічия самооцінка в родині не страждала, чоловік і дружина повинні заробляти приблизно однакову суму грошей. Тоді, впевнена знаменитість, не буде сварок і непорозумінь, адже всі будуть задоволені.

Популярне

Схожі статті

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.