“Щось особисте і романтичне”: нова кохана Костянтина Меладзе відповіла на чутки про їхній таємний роман

Відома українська співачка Софія Тарасова, якій приписують роман із Костянтином Меладзе, розповіла всю правду про їхні стосунки. Хто насправді зірка для продюсера?

Нещодавно у мережі почали ширитись чутки про те, що відомий композитор і продюсер Костянтин Меладзе закрутив роман із молодою співачкою Софією Тарасовою, яка раніше була учасницею “ВІА Гри”. Знаменитість на своїй Інстаграм-сторінці відповіла на поголос про те, що її із колишнім наставником пов’язує дещо більше, ніж просто ділові стосунки.

Софія Тарасова зазначила, що преса почала “гудіти” про їхній роман після того, як вони випустили спільну пісню. Втім, зазначила знаменитість, вони з Костянтином Меладзе об’єднались заради однієї спільної мети – подарувати світові та шанувальникам творчість, яка буде їх надихати.

“Зараз преса обговорює, чи є щось особисте і романтичне між мною і Костянтином. Правда в тому, що нас нічого не пов’язує”, – пояснила артистка у своєму блозі.

Софія Тарасова чесно розповіла про стосунки з продюсером Костянтином Меладзе
Софія Тарасова чесно розповіла про стосунки з продюсером Костянтином Меладзе

Отже, насправді молода українська співачка не має нічого спільного з Костянтином Меладзе, крім професійної діяльності. Хоча продюсер продовжує мовчати щодо чуток, які ширяться у мережі, його колега розставила всі крапки над “і” та пояснила, що вона та відомий композитор просто займаються створенням спільних пісень.

Особисте життя Костянтина Меладзе

Втім, в особистому житті відомого композитора та продюсера останнім часом і дійсно багато цікавого. Так, наприклад, нещодавно Віра Брежнєва, колишня дружина Костянтина Меладзе, підтвердила їхнє розлучення. Як виявилось, колишнє подружжя близько року приховувало від своїх шанувальників той факт, що вони вже не разом.

Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва розлучились після початку повномасштабної війни
Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва розлучились після початку повномасштабної війни

Про факт розлучення першою заговорила відома українська співачка Віра Брежнєва. Знаменитість зазначила, що бажає залишити особисті подробиці поза увагою публіки. Втім, артистка зізналась, що вони з Костянтином Меладзе залишились у хороших стосунках навіть попри розрив. Співачка також відмовилась називати причину розлучення.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.