Переможниця “Холостяка-1” Олександра Шульгіна розсекретила ім’я новонародженої дитини: обирала не вона

Відома українська блогерка Олександра Шульгіна, яка нещодавно народила дитину у США, повідомила ім'я, яке обрали для новонародженої донечки. Виявляється, називала дівчинку не вона

Олександра Шульгіна здобула особливу популярність в Україні багато років тому, коли стала учасницею та переможницею реаліті-шоу “Холостяк-1”. Хоча стосунки з Максом Чмерковським у зірки не склались, вона зуміла влаштувати особисте життя з іншим чоловіком, який став батьком двох її дітей. Нещодавно Шульгіна народила молодшу доньку від коханого та поділилась першими кадрами дівчинки.

Шульгіна вдруге стала мамою

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість показала перші кадри з новонародженою донькою. Олександра Шульгіна позувала у домашній атмосфері, поки маленька дівчинка лежала на її руках. Знаменитість щиро усміхалась, тому шанувальники легко зробили висновок – зірка щаслива стати мамою вдруге.

Олександра Шульгіна з Холостяка-1 показала свою новонароджену доньку від коханого чоловіка
Олександра Шульгіна з Холостяка-1 показала свою новонароджену доньку від коханого чоловіка

Крім яскравих фотографій своєї новонародженої доньки, знаменитість також розповіла і про те, як звати дівчинку. Олександра Шульгіна повідомила, що її новонароджену доньку тепер звати Аспен. Зірка пояснила, що ж означає це красиве ім’я. За словами блогерки, у перекладі на українську мову це ім’я означає “осика”.

Олександра Шульгіна також зазначила, що у Сполучених Штатах Америки існує місто, яке також називається Аспен. За зізнанням знаменитості, це місце вражає своєю красою, тому саме таким ім’ям і назвали маленьку дитину.

Олександра Шульгіна зізналась, як назвала доньку, яку нещодавно народила у США
Олександра Шульгіна зізналась, як назвала доньку, яку нещодавно народила у США

До слова, знаменитість у своєму Інстаграм-блозі розповіла і про те, що ім’я для новонародженої доньки обирав її чоловік. Річ у тім, пояснила знаменитість, що старшу дитину називала саме вона, а ось молодшу донечку назвав саме батько. Олександра Шульгіна зазначила, що так у сім’ї все вирішилось чесно та без зайвих суперечок.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.