Актори “Дизель-шоу” пригадали Марину Поплавську в 5-ту річницю роковин: “Спасибі, що була з нами”

Рівно 5 років тому, 20 жовтня 2018 року, не стало учасниці "Дизель-шоу" Марини Поплавської. Актриса пішла з життя унаслідок дорожньої пригоди, яка сталася через водія, що заснув за кермом.

Повертатися з гастролей актори з “Дизель-шоу” планували вранці, переночувавши у Львові. Якби так зробили, напевно, нічого й не сталося – всі б дісталися до столиці живими та неушкодженими.

Марина Поплавська та Єгор Крутоголов

Натомість Єгор Крутоголов розіслав усім СМСки, що поїдуть проти ночі. Отже, стартанули о 17:30. Дорогою водій задрімав. О 5:55 поблизу села Миле автобус, в якому перебували артисти, врізався у вантажівку.

Всі відбулися переляком, четверо з команди отримали незначні ушкодження. Одна Марина, яка знаходилася в кріслі поруч із водієм, загинула ще до приїзду швидкої.

Марина Поплавська та Євген Сморигін

В гумористки не було власної родини й дітей. Вона мешкала з сестрою та племінниками. Напевно, провидіння так розпорядилося, позбавивши життя саме цю жінку, й залишивши його чоловікам-годувальникам своїх родин.

Найближча родичка Марини висувала чимало претензій до “Дизель-Студіо”, вимагаючи розрахуватися за відіграні сестрою концерти та знімання у серіалі “На трьох”.

Марина Поплавська з колегами

Хай там як, нам залишається сьогодні лише пом’янути зірку та передивитися старі записи виступів і світлини, на яких Марина заряджає всіх неймовірним позитивом і веселістю. Ось Поплавська тамадує на рожевому весіллі художнього керівника Єгора Крутоголова, який колись присвятив артистці такі слова:

“Спасибі, що була з нами, рідна душа. Упевнений, що в наступних життях в будь-якому випадку знайдемося і почудимо, як в минулі часи”.

А тут Марина перебуває у найнесподіваніших образах поряд із колегою Євгеном Сморигіним. Врешті Женя сфотографувався з жіночою частиною колективу.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.