Сольника не буде. На Володимира Дантеса накотила хвиля осінньої депресії: “Я не знаю, як зараз сказати”

Схоже, осіння депресія накрила Дантеса з головою. Колишній Наді Дорофєєвої дійшов до такої межі, що навіть скасував сольний концерт 4 листопада в Києві.

Ще 2 тижні тому Володя викладав у мережу доволі фривольні світлини з Дашею Кацуріною, захоплювався атмосферою концерту та розповідав про посиденьки з друзями. А тепер артиста накрила хвиля страшенної депресії.

Дантес мав зробити промо власного концерту в столиці. Натомість сказав, що втомився, захворів і не може в атмосфері війни робити вигляд, що все добре, виходити на сцену й веселитися.

Дантес із Надею Дорофєєвою

Брат Володі Гудкова нині перебуває в Ізраїлі, тож він переживає тепер відразу за дві війни, не розуміючи, хто подає заклики вбивати українців та євреїв. Дантес записав довге відеозвернення до шанувальників, сповістивши прикру новину про скасування концерту в Києві та туру в цілому:

“Я втомився бути веселим, робити вигляд, що все класно, бути сильним. Війна триває і буде продовжуватися”.

Звісно, члени команди намагаються підбадьорити Вову, просять його зібратися, нагадують, що він завжди був сильний. Але він так і не зміг із себе вичавити потрібних слів:

“Хей, приходьте на концерт. Давайте веселитися якось з вами разом”.

Адже відразу після виступу на артиста накочує хвиля безпорадності через щоденні загибелі людей:

“А ти повинен вийти на сцені і “ха-ха”.

Дантес із Дашею Кацуріною

Дантес не може змусити себе провести сольник ще й через хворобу, яка відібрала чимало фізичних і душевних сил. Співак зізнається, що лише музика тримає його на цьому світі й “не дає можливості зійти з глузду”. Натомість саме цією улюбленою справою він зараз категорично відмовляється займатися.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.