Сергій Жадан і Христина Соловій втрапили у церковний скандал: парафія незадоволена поведінкою зіркової пари

Зіркові колеги, яким приписують таємний роман, нещодавно втрапили у гучний скандал. Що відбулось та чому церква вимагає, аби останній кліп було видалено з публічного простору

Сергій Жадан, відомий український поет і музикант, та його колега Христина Соловій, з якою йому приписують роман, нещодавно втрапили у гучний скандал. Зірковий дует днями випустив кліп до спільної пісні. Стрічку знімали в одному з соборів міста Львова. Українська парафія побачила у новому кліпі артистів антирелігійні мотиви, тому закликали негайно видалити відео з публічного доступу.

Жадан і Соловій потрапили у скандал

Зірковий дует давно натякав на співпрацю, і ось шанувальники артистів нарешті дочекались релізу їхньої спільної пісні. У мережі з’явився кліп до композиції “Серце”, який випустив гурт “Жадан і Собаки” разом із Христиною Соловій. У відеострічці до пісні користувачі мережі могли побачити кадри, зняті у храмі святого Андрія Первозванного Української греко-католицької церкви.

Сергій Жадан і Христина Соловій потрапили у скандал через підтримку ЛГБТ-спільноти
Сергій Жадан і Христина Соловій потрапили у скандал через підтримку ЛГБТ-спільноти
Кадри з нового кліпу Христини Соловій і Сергія Жадана
Кадри з нового кліпу Христини Соловій і Сергія Жадана

Незадовго після релізу нового кліпу відомого українського гурту та не менш популярної артистки у мережі з’явилось звернення парафіян церкви отців Василіян до Христини Соловій і Сергія Жадана. У своєму повідомленні вони зазначили, що не підтримують нового кліпу артистів і звернулись до них із проханням видалити стрічку з публічного простору.

Річ у тім, пояснили свою позицію отці, що у кліпі присутні кадри, на яких зображено романтичні почуття жінок одна до одної. За словами парафіян, це суперечить християнським цінностям і поглядам, тому вони виступають проти публікації та розповсюдження кліпу, кадри якого були зняти в храмі святого Андрія Первозванного.

Сергій Жадан і Христина Соловій зняли свій кліп у Львівському соборі греко-католицької церкви
Сергій Жадан і Христина Соловій зняли свій кліп у Львівському соборі греко-католицької церкви

Крім того, зазначили у своєму зверненні отці, сценарій та загальний мотив опублікованого кліпу суперечить заздалегідь узгодженим із ними деталям. За словами парафіян, Христина Соловій і Сергій Жадан не попередили їх про деталі, які й викликали в отців занепокоєння.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.