Колишній Горової і нинішній Каменських Потап зізнався, що він призовний: “Брутальний та відважний чоловік”

Український репер і продюсер Потап намагається відбілити свою репутацію і завоювати прихильність українців. Артист заявив, що обов'язково піде служити, якщо йому дадуть повістку.

Потап – артист, чия репутація вагомо постраждала після початку повномасштабної війни в Україні. 24 лютого 2022 року артист разом зі своєю дружиною Настею Каменських знаходився в Іспанії. Зіркове подружжя вирішили не повертатися в Україну якийсь час і перечекати небезпеку за кордоном.

Саме через це рішення Потапа почали хейтити в Мережі, мовляв, він втік з України у такий складний час. Навіть той факт, що за кордоном Потап не відпочивав, а їздив з благодійними концертами по Європі не відбілив його репутацію.

Потап заявив, що він з Настею Каменських передав на допомогу Україні 80 млн грн
Колишній Горової і нинішній Каменських Потап зізнався, що він призовний

Ще нещодавно буквально кожен допис Потапа у Мережі супроводжується купою негативних коментарів фоловерів. Раніше Потап ніколи не відповідав на хейт у Мережі і не зважав на коментарі. Та останнім часом репер обрав іншу тактику. Олексій Потапенко вирішив показати, що він читає всі коментарі про себе і почав відповідати на весь той хей, що йому пишуть у Мережі. Цікаво, що робить він це у сатиричній формі. На негатив він відповідає гумором і жартами, а ось не серйозні коментарі він теж відповідає серйозно.

Так, нещодавно Потап зробив новий допис у своєму Інстаграм-блозі, де повідомив, що поїхав на кілька днів за кордон з концертами та вже через 2 дні повернеться на Батьківщину.

Коментатори відразу почали коментувати допис Потапа. Одна з шанувальниць артиста запропонувала створити петицію, аби Потапа не забрала на фронт. На що артист відповів, що ніяких петицій створювати не потрібно і він піде служити, якщо його призовуть.

Жодних петицій! Призивають – йду, я українець, чоловік, це обов’язок! А поки я роблю те, що вмію найкраще

, – відповів Потап.

Колишній Горової і нинішній Каменських Потап зізнався, що він призовний
Колишній Горової і нинішній Каменських Потап зізнався, що він призовний

Варто відзначити, що така відкритість Потапа останнім часом зіграла йому на руку. Тепер серед коментарів фоловерів все менше хейту і все більше позитивних відгуків.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Респектою тому, як багато і спокійно ви відповідаєте тут на коментарі. Оце витримка”;
  • “Молодець, що продовжуєш, не дивлячись на хейт. То пишуть люди, які заздрять, бо не можуть собі дозволити заробляти гроші або втекти.”;
  • “Усе правильно. Робіть те, що робите. А засуджувати будуть завжди.”.

Популярне

Схожі статті

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.