Катя Осадча зізналася, що друга дитина від Горбунова була незапланованою і відповіла, чи “піде” за четвертим

Відома українська телеведуча, мама трьох дітей Катя Осадча зізналася, що третя вагітність була не зовсім запланованою. При цьому теледіва не виключає ймовірність, що стане мамою вчетверте.

Катя Осадча – відома українська телеведуча і багатодітна мама. Свого старшого сина Іллю Катя народила ще у 19 років. Тоді вона була заміжня за політиком Олегом Поліщуком. Та той шлюб протримався недовго і вже через кілька років подружжя розлучились. Осадча не приховує, причиною розбрату стала велика різниця у віці, а отже різні погляди на життя.

Зараз первістку Осадчої 20 років і він являється студентом одного з найпрестижніших університетів світу. Ілля навчається у сфері IT у США.

Як виглядає старший син Каті Осадчої

Вдруге стати мамою Катя Осадча наважилася лише у 2017 році, через 14 років після перших пологів. Телеведуча вийшла заміж за свого колегу Юрія Горбунова і в лютому 2017-го народила другого сина Івана.

У 2021 році Горбунов І Осадча вразили публіку новиною – вони чекають на другу спільну дитину. На той момент телеведучій було під 40, а Горбунов в кожному інтерв’ю говорив, що мріє ще раз стати татом. Тоді у публіки не було сумнівів: зіркове подружжя готувалися до батьківства і планували цю вагітність.

Та насправді, друга спільна дитина Горбунова і Осадчої хлопчик Данил, який народився у серпні 2021-го, був незапланованим. Про це нещодавно зізналася Катя Осадча у своєму Інстаграм-блозі.

Так, фоловери поцікавилися у телеведучої, чи планує вона четверту дитину. Осадча відповіла на це питання:

Ми і третю не сильно планували. Тому… як станеться.

Катя Осадча зізналася, що друга дитина від Горбунова була незапланованою

Варто відзначити, що чоловік Осадчої Юрій Горбунов в інтерв’ю зізнався, що мріє стати батьком дівчинки. Чоловік до Осадчої був у шлюбі з жінкою на ім’я Людмила протягом 20 років та дітей у них так і не було. Саме тому сини, які у нього народилися у шлюбі з Осадчою, були дуже бажаними і довгоочікуваними. Горбунов був присутній на двох пологах своєї дружини і запевняє, що безмечно вдячний їй за те, що вона зробила його татом.