Спаплюжили репутацію власноруч: Юрій Ткач, Полякова, Остапчук та інші зірки, які не перевіряють замовників

У буремні часи чимало українських знаменитостей примудрились зіпсувати свою репутацію серед шанувальників. Розповідаємо про нещодавні скандали та їхні причини

У часи повномасштабної війни українське суспільство переоцінило свої пріоритети та передивилось погляди на життя. Так, українці почали набагато активніше реагувати на ті ситуації, на які раніше всі б закрили очі. В які гучні скандали відомі представники вітчизняного шоубізнесу потрапили за останній час і як публіка відреагувала на такі події? Читайте у новому матеріалі “Однієї хвилини”.

Скандал із Володимиром Остапчуком

Так, відомий український шоумен Володимир Остапчук разом зі своєю коханою Катериною Полтавською на початку цього року започаткував власне YouTube-шоу “Мекнув – питайте”. Знаменитість запрошує у гості зірок і пропонує їм посмакувати коктейлі. У процесі таких “посиденьок” тріо обговорює ті чи інші питання.

Що відомо про скандал навколо Володимира Остапчука та його шоу на YouTube
Що відомо про скандал навколо Володимира Остапчука та його шоу на YouTube

Темою одного з випусків проєкту стала близькість між закоханими людьми. Тоді Володимир Остапчук і Богдан Буше, блогер та актор, розкритикували жінок, які не голяться. Так, знаменитості зазначили, що такі дівчата не можуть вважатись привабливими. Тоді у мережі спалахнув справжнісінький скандал, а від Остапчука почали масово відписуватись.

Скандальне весілля експрокурора

Зовсім нещодавно українське суспільство сколихнув ще один скандал. Так, низка відомих українських артистів виступили на вишуканому весіллі колишнього прокурора Ростислава Ільницького та експрацівниці ДБР Роксолани Москви. На кадрах, які потрапили у мережу, можна було побачити, що захід був далеко не стриманим, а присутні на весіллі не рахували грошей.

Чому у мережі почали критикувати Олю Полякову, Пономарьова, Решетніка та Ткача
Чому у мережі почали критикувати Олю Полякову, Пономарьова, Решетніка та Ткача

Виступити на весіллі запросили Олю Полякову, Олександра Пономарьова, Дзідзьо. А ось ведучим заходу виступив Григорій Решетнік. Втім, на цьому скандальні весілля в Україні не закінчились. Так, нещодавно у Києві відгуляв своє свято один з організаторів так званих “п’яних вечірок”. Свято минуло у найдорожчому готелі України, а ведучим став Юрій Ткач.

Популярне

Схожі статті

Чоловік відмовляється від іншого сніданку. Але інший і не потрібен, коли є така смакота: омлет на сковороді

Омлет знайомий усім нам як простий і швидкий варіант сніданку. Навіть таку звичну страву можна зробити ще кращою та смачнішою. Сьогодні ми підготували рецепт пишного омлету без молока на сковороді.

“Та, про яку я співаю пісні”: Олег Винник розкрив імʼя таємної дружини, якій зберігає вірність вже 20 років

Олег Винник багато років тримав подробиці особистого життя у таємниці під сімома замками. Проте в одному інтервʼю все ж розкрив імʼя дружини. Хто ця загадкова жінка та чи знає її публіка? 

Ви будете хвалитися цією стравою перед знайомими: рецепт найніжнішої картопляної запіканки з м’ясом

Картопля запечена з м'ясом під сирною скоринкою – це дуже смачна і ситна страва, яка підійде на свято і на кожен день. Всього кілька кулінарних секретів і ви приготуєте ідеальну запіканку!