Схоже, Сергій Жадан після розлучення відчув присмак свободи: проміняв Христину Соловій на інших жінок

Сергій Жадан із другою дружиною прожив 15 років, тому розлучення пари стало для всіх справжнім шоком. Ходили чутки про роман письменника та музиканта з Христиною Соловій. Та й є й інші претендентки.

Сергій Жадан і Христина Соловій постійно перебувають разом, влаштовуючи творчі колаборації. Звісно, через це прихильники двох зірок переконані – між артистами існує таємний зв’язок.

Останній спільний кліп сколихнув нову хвилю розмов. Сергій та Христина разом заспівали композицію “Серце”. Частина знімань відеоряду відбулася у львівській церкві. Та дехто угледів в окремих кадрах певну провокацію і натяк на ЛГБТ спільноту. Христина завчасно відхрестилася від відео:

“Рано чи пізно я повернуся до Львова, на святу Галичину, і не хочу бути спалена на публічному вогнищі”.

Зірка пояснила, що ідею розробляв Жадан, а вона йому повністю підкорилася. Сергій зазначив:

“Ми б хотіли, щоби всі, хто дивиться це відео про це пам’ятали, що церква – це метафора і жодного святотатства у роботі не закладено”.

Якщо зазирнути в Інстаграм-акаунт Сергія Жадана, окрім кліпу з колишньою підопічною Вакарчука, можна побачити чимало світлин з іншими дамочками. Виходить, не Христиною єдиною…

З’ясувалося, що “Жадан і собаки” створює дуети й з іншими артистками. Так, Сергій проанонсував нову пісню Марти Липчей, а ще відкрив секрет, що вони з дівчиною записали дует, який презентують у листопаді.

Сергій Жадан гастролює з Іреною Карпою

Також Сергій проводить спільні концерти з Іреною Карпою. Вони разом виступали в Харкові, Одесі, Львові.

До речі, під час перебування в Одесі, Жадан робив селфі ще з однією дівчиною біля художнього музею, сповіщаючи, що прийшли відвідати батька Ройтбурда – директора й відомого художника.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.