“Прокинулась з чоловіком і двома дітьми”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, як круто змінилось її життя

Відома українська телеведуча і блогерка Леся Нікітюк заговорила про своє особисте життя. Знаменитість здивувала раптовими заявами про чоловіка та нащадків

Леся Нікітюк, відома українська телеведуча та блогерка, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість постійно ділиться цікавими новинами про своє життя, а розповідає зірка все так, що неможливо не усміхнутись. Так, наприклад, нещодавно ведуча висловилась про те, як минув її день народження. Виявляється, знаменитості побажали чимало приємного та зробили багато подарунків.

Нікітюк про побажання на день народження

Артистка жартома натякнула, що у день її народження їй побажали сімейного добробуту та багато дітей. Знаменитість кумедно зазначила, що на наступний день прокинулась із великим перснем на пальці, в обіймах свого чоловіка та з двома дітьми. Хай там як, але відома українська ведуча побажала своїм шанувальникам усього того ж, чим вони “завалили” і її.

Відома телеведуча Леся Нікітюк показала шанувальникам, що їй подарували на день народження

“Прокинулася здорова, щаслива, з перснем на пальці, чоловіком і двома дітьми… Усе так, як ви мені побажали. Довго писати не можу, бо діти хочуть грудей, а чоловік – їсти… Ну і навпаки”, – розповіла своїм шанувальникам відома українська телеведуча.

Крім згаданих побажань, знаменита ведуча також показала, що їй подарували у день її народження. Так, Леся Нікітюк опублікувала світлини вишуканих букетів та красивих кульок у тематиці Барбі. Ймовірно, це не всі презенти, які ведуча отримала у важливий для себе день.

Леся Нікітюк пожартувала щодо того, чого їй бажали шанувальники та друзі у день народження

Нагадаємо, що Леся Нікітюк народилась наприкінці жовтня – 19 числа 1987 року у Хмельницькому на світ з’явилась майбутня зірка. Цьогоріч знаменитість відзначила своє 36-річчя.