Дружина Кацуріна Дорофєєва прогулялася ринком й ошелешила народ цінами на овочі: “А по чому капуста?”

Надя Дорофєєва, зайнята творчою діяльністю, не цікавилася подорожчанням продуктів. А тут випала нагода відвідати столичний Бесарабський ринок, і в співачки просто очі полізли на лоба.

Напевно, Надя мріяла, повернувшись із турне, скупитися на базарі й приготувати коханому Міші Кацуріну смачну вечерю. Та все пішло шкереберть, коли Дорофєєва побачила цінники на продуктах.

Зірка не стрималася, сфотографувалася на тлі прилавка й виклала світлину в Інстаграм, додавши розцінки, які її найбільше шокували:

“Помідори – 85,90 грн; огірки – 94,99 грн.”

Підписники сторінки взялися жваво обговорювати тему цін. Хтось подякував, що тепер є у курсі цін на городину. Інші попросили ще вказати вартість баклажанів, винограду та інших продуктів. З Чикаго сповістили, що в них овочі коштують дешевше.

Знайшлися такі, що захопилися луком співачки, яка навіть в умовах ринку здатна виглядати стильно й невимушено. Комусь Надя в окулярах і костюмі видалася схожою на Анджеліну Джолі.

Всі схилилися до думки, що краще відмовитися від тепличних овочів й зекономити гроші на квитки на концерт DOROFEEVA. Щасливчики, що вже їх мають, похвалилися вдалим придбанням і враженнями від очікуваного дійства.

Знайшлися й фани, налаштовані по-філософськи, що не переймаються цінами на помідори:

“Все інше – безцінно”.

Але частина підписниць Наді її щиро підтримала:

“То від таких цін і серце може не витримати”.

“Дороге сьогодні життя”.

“Капець ціни”.

Дехто порадив Дорофєєвій завітати до супермаркету й зробити ще й звідти фоторепортаж з такою ж “бомбічною локацією”. Як завше, не обійшлося без компліментів на адресу власниці сторінки. Надю назвали “неймовірною”, “класною”, “крутою” та іншими лестивими епітетами.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.