Скандали між зірками і продюсерами: Винник нікому не віддасть пісні, а Козловський не може забрати свої

Хороші стосунки артиста та продюсера – основний фактор, який впливає на успіх їхньої співпраці. Розповідаємо про зірок, які не знайшли спільної мови зі своїми наставниками

Надійний помічник і наставник в обличчі продюсера – ключова потреба будь-якого артиста, який прагне стати популярним. Втім, на жаль, не всім вдається знайти свою людину, взаємини з якою були б ідеальними. Розповідаємо про відомих українських артистів, хто не просто не зійшовся характерами з продюсером, але навіть посварився.

Олег Винник та Олександр Горбенко

У першому та поки що єдиному інтерв’ю за весь час повномасштабної війни Олег Винник зізнався, що свого колишнього продюсера Олександра Горбенка вважав не просто помічником і наставником, а близьким другом і навіть братом. Втім, в один момент знаменитість дізнався про нього щось таке, що змусило його різко змінити думку та відчути жаль через те, що довірився.

Винник у своєму першому за час повномасштабної війни інтерв'ю розповів про скандал із продюсером
Винник у своєму першому за час повномасштабної війни інтерв’ю розповів про скандал із продюсером

Олег Винник не став розповідати, що саме він дізнався про Горбенка, втім зазначив – вони юридично завершили свою співпрацю, підписавши відповідний документ. Ба більше, додав знаменитий артист, він залишив за собою право на виконання пісень, адже вони належать виключно йому.

Віталій Козловський та Ігор Кондратюк

А ось у випадку українського співака Віталія Козловського, все не так просто, як із Винником. Знаменитість вже понад 10 років винен своєму колишньому продюсеру чималу суму – за словами співака, мова йде про мільйонний борг. Втім, артист все ніяк не може його погасити. Нещодавно скандал здивував новою хвилею подробиць.

Віталій Козловський пропонував Ігорю Кондратюку мир, але продюсер відмовився
Віталій Козловський пропонував Ігорю Кондратюку мир, але продюсер відмовився

Виявилось, що у час повномасштабної війни виконавча комісія за рішенням суду продовжує стягувати з Козловського гроші. Артист розповів про це та зазначив, що хоче піти на мирну угоду з Ігорем Кондратюком. Співак зауважив, що планує віддати гроші за два роки у декілька платежів з урахуванням сьогоднішніх реалій. Разом із тим, артист хоче викупити права на пісні зі старого репертуару, адже наразі він їх співати не має права.

У відповідь на пропозицію Козловського Кондратюк зазначив, що ситуація, про яку говорить його експідопічний, вже вирішена в суді.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.