Онука Ротару Софія розійшлася зі старшим на 13 років бойфрендом: у мережі продемонстрували докази (ФОТО)

Онука відомої української співачки Софії Ротару розлучилась зі своїм бойфрендом. Про це стало відомо після незвичайної активності на сторінці зірки у соцмережі Інстаграм

Софія Ротару, відома українська співачка, разом зі своїм покійним чоловіком Анатолієм Євдокименком виховала сина Руслана, який подарував зірковим батькам двох онуків. Його донька Соня Євдокименко нині живе у США. Там дівчина будує кар’єру моделі та зустрічається з коханим бойфрендом – мільйонером Денисом Ждановим, який старший за неї на 13 років.

Принаймні, дівчина довгий час зустрічалась із ним. Нещодавно на особистій сторінці знаменитості користувачі мережі помітили незвичайну активність. Це стала причиною підозрювати, що Соня Євдокименко розійшлась зі своїм обранцем після трьох років разом – зіркова пара почала стосунки 2020 року.

У мережі обговорюють ймовірне розлучення онуки Софії Ротару з її бойфрендом-мільйонером
У мережі обговорюють ймовірне розлучення онуки Софії Ротару з її бойфрендом-мільйонером

Причиною думати, що зіркова пара розійшлась, для шанувальників став той факт, що з особистого блогу Соні Євдокименко зникли всі спільні фотографії з Денисом Ждановим. Таку ж саму активність можна помітити і на сторінці чоловіка – він видалив світлини зі своєю дівчиною.

Так, користувачі мережі впевнені – якби знаменитості і досі були разом, а між ними не було ніяких порозумінь, вони б не стали видаляти зі своїх сторінок світлини. Крім того, шанувальники онуки Софії Ротару обговорили і те, що вона останнім часом взагалі не згадує про свого обранця. Раніше знаменитості часто ділились зі своїми підписниками новинами щодо свого особистого життя. Тепер все змінилось.

Онука Софії Ротару Соня Євдокименко розлучилась зі своїм бойфрендом-мільйонером
Онука Софії Ротару Соня Євдокименко розлучилась зі своїм бойфрендом-мільйонером

Варто також зазначити, що зіркова пара наразі знаходиться на чималій відстані одне від одного. Так, Соня Євдокименко і досі живе у США. Тим часом її обранець Денис Жданов перебуває у Великобританії.

Популярне

Схожі статті

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.