Всі думали, що 58-річна Ассія Ахат у Києві, а вона вигулькнула за океаном: “Завжди відкривається щось нове”

Ассія Ахат уже давно не радує шанувальників чарівним голосом уперемішку зі звуками скрипки. Натомість 58-річна зірка полюбляє подорожувати світом, вихваляючись гарними локаціями.

Днями артистку помітили в Нью-Йорку. Вона прогулювалася вулицями міста у супроводі песика породи мальтіпу. Він став членом родини зірки у травні й, схоже, добре прижився. Ассія Ахат поділилася з підписниками, наскільки сильно любить це місто:

“Магія Нью-Йорка в тому, що тут завжди відкривається щось нове”.

Ассія Ахат у Нью-Йорку

Схоже, що зірка зависла в американському місті надовго. Адже вбрана зовсім по-домашньому – в широкі джинси та кофтину оверсайз. Як звати підопічного, артистка не сповістила.

Ассія Ахат з собачкою

Натомість робить селфі з собачкою як у машині, так і вдома регулярно. Схоже, чотирилапому дозволяється робити все, що заманеться. Скрипалька настільки любить свого годованця, що навіть відмовляється від зависання на Netflix заради спілкування з песиком.

Про музику Ассія Ахат теж не забуває. Виставила в Інстаграм шматочок відео, в якому гуляє вздовж океану зі скрипкою в руках, і залишила посилання на свій альбом.

Ассія Ахат у Києві

Де перебувають чоловік Ігор Баленко та сини Філіп й Данило з дружиною та донечкою, співачка не сповіщає. А сама навідувалася до Києва принаймні минулого літа. Прогулявшись Хрещатиком, Ассія зауважила:

“Що може бути краще, ніж бути у себе вдома. Зараз, як ніколи раніше, відчуваєш, як любиш своє місто, свій дім, друзів, знайомих і просто незнайомих людей на вулиці…”

На згадку про відвідини столиці Ахат зробила кілька знімків біля понівеченої російської техніки.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.